روزنامه انگلیسی «دیلیمیل» با انتشار گزارشی درباره تعرض و آزار جنسی شماری از زنان در آلمان درباره پیامدهای چنین واقعهای نوشت که اقدامات نئونازیها در آلمان افزایش داشته و فروش سلاح هم سیر سعودی داشته است. باید گفت که هشدارها درباره حملات جنسی مهاجران مسایلی را در آلمان برجسته کردهاند که مربوط به گذشته میشوند.
در این گزارش به نقل از «زیگبرت دروسه» سیاستمدار آلمانی آمده است که کشورش برای همیشه تغییر کرده است و این پایان کار اتحادیه اروپاست و از روزهای کاری آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان هم چندان باقی نمانده است.
دورسه گفت: «خانم مرکل به حق در مسند قدرت قرار ندارد و به مردم از تمامی جهان اسلام میگوید که به آلمان بیایند چون این کشور یک بهشت است. شمار پناهجویان سرسامآور است و این در شرایطی است که شمار این افراد به دنبال پیوستن خانوادههای آنان رو به افزایش است.»
این روزنامه انگلیسی نوشت که آنچه دروسه به عنوان رئیس حزب AFD در آلمان میگوید، درست است. نظرسنجیهای اخیر نشان میدهد که حدود نیمی از مردم آلمان درباره اینکه مرکل بتواند با شرایط جدید خود را هماهنگ کند، تردید دارند.
همه اینها در شرایطی است که صحبتهای اخیر مرکل در تلویزیون در حالی پخش شد که زیرنویس عربی داشت و خطاب به 1.1 میلیون پناهجویی بود که در سال 2015 وارد این کشور شدند و در حال حاضر در 2 هزار کمپ به خرج دولت در سراسر آلمان زندگی میکنند.
در سراسر آلمان از جمله در اشتوتگارت، دوسلدورف و برلین و در شهرهایی در سوئد، فنلاند و دانمارک وقایعی شبیه به آنچه شب سال نوی میلادی در کلن رخ داد، صورت گرفته است. حدود 50 زن در هامبورگ از آزار جنسی شکایت کردند.
«بورکهارد یونگ» شهردار لایپزیک از وجود تروریسم در خیابانهای این شهر صحبت میکند و آنچه از آن به عنوان «خشونت برهنه» تعبیر میکند را محکوم می کند. اما با توجه به سیل مهاجران در این کشور، بروز خشونت در این کشور اجتنابناپذیر است.
کار تا حدی پیچیده شده که «گرهارد شرودر» صدراعظم پیشین آلمان هم از رویکرد مرکل انتقاد کرد و گفت که مرکل کسی است که چندین قلب دارد ولی برنامهای ندارد.