سلفی‌های مصر عربستان را غافلگیر کردند
 برخلاف انتظار و پیش بینی‌ها، بیانیه جبهه سلفی مصر آل‌سعود و جریانهای همسو را غافلگیر کرد. جبهه سلفی مصر در بیانیه خود اعدام گروهی 47 نفر در عربستان و از جمله آنها آیت الله نمر را محکوم کرد.

این جبهه، حکمهای صادر شده را "ظالمانه" و آل سعود را "مجرم" دانست، و اجرای حکمهای اعدام را "جنایت" جدیدی توصیف کرد که در "تاریخچه این نظام در جنگ علیه اسلام و علمای صادق" ثبت می شود.

جبهه سلفی مصر تأکید کرد، نظام سعودی که در حال هزینه کردن برای قتل و سرکوب و جنگ علیه دین در مصر است، در داخل عربستان نیز با عناوین فریبنده در حال پیش بردن همین سیاستها جهت خون ریزی، غارت اموال و سرنوشت مردم و قدرت طلبی است. 

جبهه سلفی مصر خاطرنشان کرد که حکم‌های صادر شده در عربستان کاملا سیاسی است و در این کشور دادگاه شرعی وجود ندارد، و عناوین و اسمهایی هم که دیده می‌شود برای فریبکاری و توجیه ظلم و سرکوب در لباس شریعت است.

این جبهه افزود: نظام سعودی که مدعی اجرای قوانین شرعی در نهاد قضایی خود است، اخیرا یک انگلیسی را که به دلیل داشتن مشروب به شلاق محکوم شده بود آزاد کرد زیرا ازسوی انگلیس تحت فشار قرار گرفت.. این فقط یک نمونه از حوادث بسیاری است که در این کشور روی می دهد و شریعت فقط پوشش و ابزاری برای رسیدن این نظام به اهداف سیاسی است. 

دکتر "خالد سعید" سخنگوی جبهه سلفی گفت: افراد منتسب به علم و سلفی گری در عربستان که نظام از آنها برای مشروع جلوه دادن جنایت‌های خود سوء استفاده می‌کند باید در مواضع خجالت آورشان که آنان را شریک جرم و ظلم می‌کند، بازنگری کنند؛  زیرا در غیر این صورت آنان در سراشیبی نبردی به خدمت گرفته شده‌اند که هدف آن در اصل نابودی دین در منطقه است.

خالد سعید گفت: عجیب این است که برخی در حال بازارگرمی برای جنایتهای نظام سعودی هستند، و از پاکی نهاد قضایی این کشور سخن می‌گویند درحالیکه این نظام بر سرکوب و بازداشت استوار است و زندانهای آن همچنان سرشار از علما و مبلغان صادق و شناخته شده است که همگی در مقابل آل سعود ایستاده و کلام حق را گفته اند و یا نپذیرفته‌اند که ابزار آل سعود باشند.

وی ادامه داد: در زندانهای آل سعود ده‌ها سال است که شمار بسیاری از مظلومان زندانی هستند، و در شرایط غیر انسانی و بدی قرار دارند، و علاوه بر این خانواده و بستگانشان نیز هدف اقدامات سرکوبگرانه قرار می گیرند. نظام آل سعود کسانی را که مخالف دخالتهای آمریکا در سرزمین جزیره العرب هستند، به قتل رسانده و یا زندانی می‌کند.

خالد سعید تأکید کرد که باید ضد نظام سعودی ایستاد زیرا این نظام با پول و توطئه ها و سرکوب درحال جنگ با دین است و این کار را با پوشش شریعت انجام می‌دهد و از پروژه سنی برای مقابله با شیعیان استفاده می‌کند تا فتنه طایفه‌ای به راه بیندازد.

دکتر "کمال الهلباوی" از رهبران جدا شده اخوان المسلمین هم با انتقاد از این جنایت آل سعود، قرار دادن شیخ نمر در کنار گروهی از اعضای وابسته به القاعده ابراز تعجب کرد.

الهلباوی گفت: النمر از شدیدترین مخالفان تفکرات القاعده بود.

وی تأکید کرد که همه آزادگان در دنیا چه شیعه و چه سنی و حتی غیر مسلمانان، حکم اعدام شیخ نمر را کاملا نادرست می دانند.

الهلباوی به شبکه خبری "العالم" گفت: عربستان سعودی مردی را اعدام کرد که روش کار او گفتگو بود و گرایشهایی مسالمت جویانه داشت ولی نظام آل سعود به جای توجه به این گرایشها و جستجو به دنبال عدالت، روح گفتگو و مسالمتجویی را نابود می کند.

الهلباوی هشدار داد، این حادثه تأثیری بسیار منفی بر آینده عربستان سعودی خواهد گذاشت؛ این نظام زیر سلطه آمریکا، خودش را در یمن، سوریه و عراق گرفتار کرد، و همچنین تلاش کرد تا مصر را به تله جنگهای منطقه ای بکشاند.

این رهبر جدا شده از اخوان المسلمین خاطرنشان کرد: امیدوارم که امت دشمن واقعی خود را که رژیم صهیونیستی است بشناسد. کسی که مخالف عقیده من است، و یا از خاندان حاکم و یا هر حاکمی انتقاد می کند دشمن نیست.

الهلباوی با انتقاد از اقدامات آل سعود تأکید کرد که این نظام هر کسی را که مخالف خاندان حاکم و پادشاه باشد اعدام می کند.

الهلباوی پس از مطرح کردن این سخنان، به شدت از سوی جریانهای سلفی وابسته به عربستان سعودی مانند "حزب النور" و "الدعوه السلفیه" مورد حمله قرار گرفت. این جریانهای وابسته به آل سعود، با انتشار فیلم مصاحبه الهلباوی با شبکه العالم، او را "شیعه اخوانی" نامیدند.

در همین راستا جمعیت سلفی "مبلغان مصر" معروف به "الدعوه السلفیه" ‌ وابسته به عربستان سعودی، با حمله شدید به منتقدان آل‌سعود، از جنایت اعدام آیت الله نمر استقبال کرد.

جریانهای سلفی وابسته به آل سعود در مصر همچنین به شاخه های خود دستور دادند که با نوشتن مطالبی در رسانه ها و شبکه های اجتماعی از نظام سعودی حمایت کنند و خواستار قطع روابط با ایران شوند.