ارتش رژیم صهیونیستی امروز جمعه حمله هوایی به یک آمبولانس در شمال نوار غزه را تأیید کرد. ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده که نیروهای ارتش متوجه شدهاند که این آمبولانس توسط حماس مورد استفاده قرار گرفته است.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده شماری از نیروهای حماس در این حمله کشته شدهاند. وی اضافه کرد: «ما اطلاعاتی داریم که نشان میدهد شیوه عملیات حماس انتقال عوامل تروریستی و سلاح با آمبولانس است.»
این سخنگوی ارتش صهیونیستی تصریح کرد: «تأکید میکنیم که اینجا منطقه جنگی است. بارها از شهروندان خواسته شده برای ایمنی خودشان به منطقه جنوب بروند.»
ادعاهای ارتش صیهونیستی در حالی مطرح شده که تصاویر و فیلمهای منتشرشده از محل حمله رژیم صهیونیستی شهادت عده زیادی از غیرنظامیان را در این حمله نشان میدهد.
ساعتی قبلتر منابع خبری گزارش دادند رژیم صهیونیستی به آمبولانسی که در حال انتقال زخمیها از بیمارستان الشفا به گذرگاه رفح بود حمله کرد.
مدیر مجتمع پزشکی الشفا گفته گروهی از کادر درمان و امدادگران در حمله رژیم صهیونیستی به درب ورودی این مجتع به شهادت رسیدهاند. در این حمله دستکم 60 نفر شهید و مجروح شدهاند.
رسانهها امروز جمعه، سوم نوامبر و در بیست و هشتیمن روز نبرد «طوفان الاقصی» اعلام کردند که با تداوم بمباران هوایی نوار غزه توسط جنگندههای رژیم اشغالگر، تعداد شهدای فلسطینی از ۹ هزار فراتر رفت.
ارتش رژیم اشغالگر علاوه بر بمباران هوایی غزه و کشتار غیرنظامیان، تا به امروز و در حالی که تلفات نظامیانش افزایش یافته است، مدعی پیشروی در عملیات نظامی در نوار غزه شد.
گردانهای «عزالدین القسام» هم صبح امروز در بیانیهای اعلام کردند که نظامیان صهیونیست را در منطقه بیت لاهیا، واقع در شمال نوار غزه غافلگیر کرده و ۴ نظامی آنها به هلاکت رساندند؛ مجاهدان القسام به هدف قرار دادن نظامیان اشغالگر در نوار غزه ادامه میدهند.
با وجود آنکه رسانههای عبری از جمله روزنامه «یدیعوت آحارانوت» تعداد نظامیان اسرائیلی کشتهشده در نبرد زمینی تا به امروز را ۲۴ نفر ذکر کردهاند، منابع خبری گزارش میدهند که تعداد واقعی کشتهها و تلفات این رژیم به مراتب بیشتر از آمارهای اعلامی است.
در همین حال، رئیس سازمان جهانی بهداشت در بیانیهای گفته که از حمله به آمبولانس در غزه شوکه شده است.
تدروس آدهانوم گبرسیوس در بیانیهای در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «بیماران، کارکنان سلامت، تأسیسات سلامت و آمبولانسها بایستی در تمامی شرایط مورد محافظت قرار بگیرند.»
رئیس سازمان جهانی بهداشت در ادامه این بیانیه خواستار برقراری فوری آتشبس در غزه شده است. ساعاتی قبلتر بنیامین نتانیاهو در بیانیهای برقراری هر گونه آتشبس یا وقفه در جنگ را رد کرد.
دفتر نخستوزیری رژیم صهیونیستی ساعاتی قبلتر در بیانیهای گفت که نتانیاهو به صراحت به بلینکن گفته که اسرائیل عملیاتهای نظامی در غزه را «با قدرت تمام» ادامه خواهد داد. نتانیاهو تأکید کرده که مگر در صورت آزادی همه «گروگانها» با وقفه در جنگ یا آتشبس موقت موافقت نخواهد کرد.
یکی از دلایل سفر آنتونی بلینکن به تلآویو تلاش برای مجاب کردن کابینه رژیم صهیونیستی به موافقت با وقفههای مختصر در جنگ به منظور کمکرسانی به ساکنان غزه بود.
پیشتر یک رسانه آمریکایی گزارش داده بود «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا و مشاوران ارشد او نگران هستند افزایش انتقادهای جهانی از رنج مردم غزه تحقق اهداف نظامی اسرائیل علیه حماس را با دشواریهای فزایندهای مواجه خواهد کرد.
مطابق این گزارش، مقامهای آمریکایی در گفتوگوهای پشت پرده همچنین نگران هستند که اسرائیل برای محقق کردن هدف جنگی خود برای حذف حماس «زمان محدودی» در اختیار دارد و بایستی این هدف را قبل از به اوج رسیدن خشم عمومی از رنج مردم غزه و بالا رفتن تلفات غیرنظامیان در این منطقه به سرانجام برساند.