نتایج نظرسنجی عمومی که یکشنبهشب توسط شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی انجام شد نشان داد که فراکسیون حزب راست افراطی این رژیم در انتخابات آینده میتواند 13 کرسی کنست را به دست بیاورد، این در حالی است که در انتخابات سال گذشته تنها 6 کرسی را به دست آورده بود، در واقع نتایج نظرسنجیها نشان میدهد که حزب راست افراطی رژیم صهیونیستی در انتخابات آینده قدرت خود را دو برابر خواهد کرد؛ به این معنا که بیش از نیم میلیون شهرکنشین صهیونیست به یک حزب افراطی نژادپرست رأی خواهند داد که بهروشی افراطیتر حکومت نژادپرست و مرتجع صهیونیستی را اداره میکند.
رهبری فراکسیون مذکور از 3 نیروی یهودی ـ صهیونیستی تشکیل شده است که «ایتمار بن جفیر» نماینده افراطی کنست رژیم صهیونیستی و شاگرد «مئیر کاهانا» خاخام افراطی صهیونیست (فردی که در سال 1990 خواستار اخراج همه اعراب از فلسطین شده بود تا حکومت نژادپرست و مرتجع یهودی بر این سرزمین مسلط گردد) سرکردگی آن را بهعهده دارد.
علاوه بر آن بن جفیر که نمیتواند نژادپرستی خود را پنهان کند و این تفکر خود را علناً به نمایش میگذارد و حتی علیه نیروهای صهیونیست وابسته به احزاب چپگرا شورش میکند، تنها نماینده رژیم صهیونیستی است که علیرغم محکومیت وی بهدلیل همکاری با یک سازمان تروریستی در سال 2007، توانسته است در کنست حضور داشته باشد، همچنین برخی شاخصها نشان میدهد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی و حزب راست افراطی وی در انتخابات آینده میتوانند پیروز شوند و همین مسئله موجی از نگرانی و پیشبینیها درباره آینده تاریک اسرائیل را بین محافل و کارشناسان این رژیم برانگیخته است.
به همین منظور رسانههای عبریزبان شروع به نظرسنجی میان شهرکنشینان صهیونیست کردند تا دیدگاه آنها را درباره آینده این رژیم و حکومت آن بدانند. یکی از شهرکنشینان صهیونیست در این زمینه میگوید: در همین حال که بهعنوان مثال ما در سوپرمارکت ایستاده و مشغول خرید هستیم اسرائیل در مسیر فروپاشی قرار دارد و بعد از 20 سال نابود خواهد شد و هر کس که این را باور نمیکند واقعیت را نادیده گرفته است.
یک شهرکنشین صهیونیست دیگر در مصاحبه با رسانههای صهیونیستی اعلام کرد: به قدرت رسیدن فردی مانند ایتمار بن جفیر فروپاشی و تجزیه اسرائیل را تسریع خواهد کرد.
پاسخ اسرائیلیها به این نظرسنجی قبل از هرچیزی ترس و وحشت آنها از دشمن داخلی این رژیم را نشان میدهد. یک مفسر و تحلیلگر صهیونیست در این زمینه میگوید: در زمان حاضر چالشهای پیشِروی اسرائیل مربوط به تهدیدهای خارجی نیست بلکه اسرائیلیها خودشان اسرائیل را نابود میکنند بهویژه اگر نتانیاهو به قدرت برسد.
بهگفته این تحلیلگر صهیونیست، معضل بزرگ سیاسی و اجتماعی اسرائیل تنها در صورتی میتواند راهحل خود را پیدا کند که نتانیاهو برای همیشه از صحنه سیاسی حذف گردد، اما این در حالی است که نتایج نظرسنجیها نشان میدهد ممکن است نتانیاهو و حزب راست افراطی وی در انتخابات آینده پیروز شوند و میتوانند 34 کرسی به دست بیاورند.
در همین زمینه محافل و مراکز مطالعاتی رژیم صهیونیستی با توجه به اعترافات مقامات و کارشناسان این رژیم یک سناریوی ترسناک را برای اسرائیل ترسیم کردند که مربوط به ترکیب تهدیدهای داخلی و تهدیدهای خارجی است. منابع صهیونیستی اعلام کردند که حکومت یهود در نیمه دوم سال 2022 با یک بحران داخلی طوفانی مواجه است که پایههای اسرائیل را متزلزل میکند و این شرایط زمانی بدتر میشود که تهدیدهای خارجی یعنی (ایران، حزبالله و مقاومت فلسطین در نوار غزه) با تهدیدات داخلی (یعنی اختلافات و شکاف جامعه داخلی اسرائیل در سطوح مختلف و همچنین بحران سیاسی آن) ترکیب گردد.
بر همین اساس همزمان با آغاز نبرد انتخاباتی برای انتخابات کنست که قرار است در نوامبر آینده بهعنوان پنجمین انتخابات پیدرپی این رژیم در دو سال و نیم گذشته برگزار گردد، بهدلیل شکاف بزرگ در جامعه صهیونیستی، تهدیدهای داخلی این رژیم بهطرزی قابل توجه خود را نشان میدهند. «روگل آلفر» تحلیلگر صهیونیست در روزنامه عبریزبان هاآرتص، اعلام کرد که این شرایط آشفته بهدلیل تجزیه اسرائیل به 2 اردوگاه متضاد است که اولین اردوگاه از بنیامین نتانیاهو حمایت میکند؛ یعنی فردی که اسرائیل را بهسمت یک دیکتاتوری نژادپرستانه میبرد.
این تحلیلگر صهیونیست افزود: اما اردوگاه دوم مربوط به گروهی از اسرائیلیها است که بهشدت بنیامین نتانیاهو را رد میکنند و خواستار شکست وی هستند، این دسته از اسرائیلیها گروهی افراطی بهشمار میروند که خواستار پاکسازی اسرائیل از هرگونه غیریهودی میباشند.
سناریوی فرار دستهجمعی صهیونیستها تکرار میشود؟
نتایج نظرسنجی از اسرائیلیها نشان میدهد که علاوه بر تهدیدات و خطرات داخلی پیشِروی این رژیم، بسیاری از صهیونیستها از تهدیدات خارجی هراس دارند. آنها به 10 هزار اسرائیلی که در جریان جنگ اول خلیج فارس در سال 1991 از تلآویو گریختند اشاره میکنند که یک رسوایی بزرگ برای اسرائیل بود و در آن زمان «شلومو لحات» شهردار وقت تلآویو این فرار دستهجمعی صهیونیستها را یک خیانت بزرگ توصیف کرد.
این سناریو یعنی فرار دستهجمعی صهیونیستها یک بار دیگر در جریان جنگ دوم با لبنان در سال 2006 بهشکلی گستردهتر تکرار شد، در آن هنگام زمانی که حزبالله لبنان شمال فلسطین اشغالی را با موشکهای خود مورد هدف قرار داد و این موشکها به مناطقی فراتر از حیفا رسیدند، بیش از یک میلیون صهیونیست از شمال اراضی اشغالی به مرکز فلسطین فرار کردند، این در حالی است که امروز 16 سال بعد از جنگ دوم ارتش رژیم صهیونیستی و حزبالله لبنان مقامات سیاسی و نظامی اسرائیل اعتراف میکنند که هر نقطه از فلسطین اشغالی در تیررس موشکهای حزبالله قرار دارد.
در همین زمینه، «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که ارتش اسرائیل از زمان جنگ سال 1967 تاکنون در هیچ جنگی با اعراب پیروز نشده است. او همچنین اعتراف کرد که حزبالله از نظر نظامی از بسیاری از کشورهای ناتو قویتر است.
در شرایطی که رژیم صهیونیستی از خلال تلاش برای ایجاد ائتلافهای نظامی و امنیتی و امضای توافقنامههای سیاسی با کشورهای مختلف درصدد گسترش موقعیت ژئوپولیتیکی خود در منطقه و جهان است اما واقعیت داخلی این رژیم با جاهطلبیهای آن همخوانی ندارد. در دورههای اخیر رژیم صهیونیستی شاهد افزایش هشدارها درباره تشدید خطرات پیشِروی خود بوده است و مقامات این رژیم بهطور پیوسته وقایع تاریخی قرنها پیش را که در آن حکومتهای یهودی یکی پس از دیگری سقوط میکردند یادآوری میکنند.
بزرگترین ترسی که اسرائیلیها در سطح داخلی آن را احساس میکنند و معتقدند که میتواند یکی از عوامل اصلی فروپاشی این رژیم باشد، جنگ داخلی است، این نگرانی میان صهیونیستها از زمان ترور «اسحاق رابین» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در نوامبر سال 1995 به وجود آمد؛ جایی که بعد از آن در سطح سیاسی و حزبی، رژیم صهیونیستی در وضعیتی از سستی و سردرگمی بیسابقه قرار گرفت، گذشته از اینکه طی همه این سالها اسرائیلیها از داشتن کابینههای متحد و منظم محروم بودهاند هشدارها درباره شکاف و جنگ داخلی این رژیم افزایش یافته است.