روز گذشته اعلام شد که حساب ایمیل برخی مقامات صهیونیست هدف حمله هکرها قرار گرفته و اطلاعات موجود در آن به سرقت رفته است. به گفته منابع خبری، «تزیپی لیونی»، وزیر خارجه سابق، یک ژنرال سابق ارتش رژیم اشغالگر و سفیر سابق آمریکا در سرزمینهای اشغالی جزء اهداف این حمله سایبری بودند.
در این حمله که از نوع «فیشینگ» بوده، هکرها کنترل حسابهای ایمیل مقامات صهیونیست را به دست آوردند، از طریق ایمیلها بر حسابهای اهداف موردنظر مسلط شدند، اطلاعات موجود در آن را به سرقت بردند و از آن برای حمله به اهداف جدید استفاده کردند.
رسانههای صهیونیستی مدعی شدند که هکرهای ایرانی پشت این حمله سایبری بوده اند. صبح دوشنبه نیز تعدادی از وبگاههای صهیونیستی دچار اختلال و از دسترس خارج شدند. از جمله این وبگاهها میتوان به سایت فرودگاههای رژیم صهیونیستی، سایت کانال ۹ و ۱۱ و همچنین سایت شبکه کان اشاره کرد. گروههای هکری زیادی تاکنون مقامات یا زیرساختهای رژیم صهیونیستی را هدف حمله سایبری قرار داده اند که از میان مشهورترین آنها میتوان به گروه «الطاهره»، «عصای موسی» و «سایه سیاه» اشاره کرد.
از نفوذ به تلفن همسر رئیس موساد تا دوربینهای مداربسته رژیم صهیونیستی
چندی پیش تلفن همراه همسر «دیوید بارنیا» رئیس موساد هک و مطالب آن در یک کانال تلگرامی ناشناس منتشر شد. روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی پس از این عملیات پیچیده سایبری اعلام کرد که هکرها تلفن همراه همسر رئیس موساد را هک کرده و محتویات آن شامل عکسها و برخی اسناد را از داخل گوشی او استخراج و منتشر کردهاند.
ساعاتی پس از این اتفاق، کانال تلگرامی دیگری با نام «دستهای باز» ویدیویی منتشر کرد که در آن عکسها و اسناد شخصی رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی نمایان بود. در تصاویر منتشر شده، شکلکهای احمقانهای از رئیس موساد نیز دیده میشد که ظاهرا در حین ویدئو چت با همسرش گرفته بود.
اما این تمامی ماجرا نبود؛ هکرها با نفوذ به تلفن همسر به اصطلاح امنیتیترین مقام رژیم صهیونیستی توانسته بودند به کارت شناسایی، اسناد مالیاتی، بلیط هواپیما و تصاویر ماهوارهای از منزل شخصی او نیز دسترسی پیدا کنند. گروه هکری «دستهای باز» ملیت خود را مشخص نکرد، اما رسانههای عبری بار دیگر انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفتند. پس از انتشار این اسناد، رسانههای صهیونیستی اذعان کردند: «نفوذ به دستگاه رئیس موساد یک شکست واقعی بود. هکرها اخیرا فیش حقوق رئیس موساد را منتشر کردند که بر اساس آن، او سالانه ۸۷۰ هزار شِکِل حقوق دریافت میکند.»
در حملهای دیگر، گروه هکری «عصای موسی» اعلام کرد که دوربینهای مداربسته خیابانهای فلسطین اشغالی را هک کرده است. این گروه با انتشار تصاویری از هک موفق دوربینهای مداربسته رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی فلسطین خبر داد و تاکید کرد از سالها پیش این رژیم را کنترل میکند. این گروه سایبری در پیامی به دو زبان عبری و انگلیسی تحت عنوان «ما با چشمان شما میبینیم»، نوشت: «ما سالها، در هر لحظه و در هر قدم شما را زیر نظر داشتیم. این تنها بخشی از نظارت ما بر فعالیتهای شما از طریق دسترسی به دوربینهای مداربسته داخلی است. گفته بودیم در حالی که تصورش را هم نمیکنید، شما را هدف قرار خواهیم داد.»
گروه هکری «عصای موسی» طی ماههای اخیر صدمات زیادی را به زیرساختهای سایبری رژیم صهیونیستی وارد کرده و اطلاعات شخصی صدها نیروی نظامی این رژیم را افشا کرده است. پیش از آن نیز، گروهی موسوم به «سایه سیاه» با هک کردن یک اپلیکیشن صهیونیستی، اطلاعات ۳۰۰ هزار صهیونیست را در فضای مجازی منتشر کرد.
حمله سایبری به بورس، فرودگاهها و پایگاه های خبری رژیم صهیونیستی
در گام بعدی، هکرها به سراغ سامانه بورس اوراق بهادار رژیم صهیونیستی رفتند. ۱۹ خرداد ماه سال جاری، کانال صابرین نیوز در خبری فوری نوشت که حملهای سایبری از سوی یک تیم عراقی، سرور بورس اوراق بهادار تل آویو و اپلیکیشن سالک در دبی را هدف قرار داد. در پی حمله به سرورهای معاملات و فروش بورس اوراق بهادار تل آویو، قیمت سهام شرکتهای صهیونیستی در بورس تل آویو سقوط کرد.
در ادامه سریال نفوذ سایبری به سامانههای مهم رژیم صهیونیستی، رسانههای عبری این بار از حمله سایبری به سایت فرودگاههای رژیم صهیونیستی خبر دادند. العربی الجدید در گزارشی به نقل از یدیعوت آحارونوت اعلام کرد که تعدادی از وبگاههای رژیم صهیونیستی هدف حملات سایبری قرار گرفتند.
همچنین وبگاه کانال ۹ و کانال ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز مورد حمله قرار گرفتند و دچار اختلال شدند. وبگاه شبکه کان این رژیم نیز دچار اختلال شد، اما توانست بعد از مدتی به فعالیت خود ادامه دهد. به ادعای صهیونیست ها، این حمله از طرف گروه هکری ایرانی «الطاهره» مستقر در عراق انجام شده است. یدیعوت آحارونوت در ادامه مدعی شد که گروه هکر ایرانی مذکور در عراق مستقر هستند و این حمله را در پاسخ به ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس سپاه پاسداران انجام داده است.
تیم سایبری الطاهره عراق همچنین با شعار «یا لثارات ابومهدی المهندس» حمله گستردهای به زیرساختهای بخش حمل و نقل رژیم صهیونیستی انجام داد و بزرگترین شرکت ترابری رژیم صهیونیستی را از کار انداخت. رسانههای نزدیک به گروههای مقاومت عراقی نیز اعلام کردند که پایگاه رزرو بلیت از کار افتاده است. خدمات رسانی شرکت «اگد»، بزرگترین شرکت حمل و نقل رژیم صهیونیستی در پی این حمله متوقف شد و امکان ثبت نام برای محمولههای جدید را از دست داد.
دو ماه پیش از این اتفاق، «یواز هندل» وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود این رژیم سالانه هدف هزاران حمله سایبری قرار میگیرد. ماه مارس امسال، وبسایتهای دولتی این رژیم در جریان یک حمله دیداس (DDoS) از کار افتادند. کمی بعد، روزنامه صهیونیستی هاآرتص به نقل از یک منبع ناشناس در تشکیلات نظامی رژیم، این حمله را بزرگترین حمله سایبری علیه رژیم صهیونیستی اعلام کرد. در آستانه روز جهانی قدس نیز شبکه صهیونیستی کان از هک شدن وبسایت رادیو FM ۱۰۰، زیر مجموعه رادیوی دولتی رژیم صهیونیستی خبر داد.
تقلای صهیونیستها برای نجات از حملات مجازی با ساخت سامانه دفاع سایبری
در بحبوحه حملات سایبری به سامانههای رژیم صهیونیستی، کابینه «نفتالی بنت»، نخست وزیر این رژیم از شرکتهای ارتباطی خواست در راستای تاسیس یک شبکه امنیتی الکترونیکی دفاعی مشابه سامانه ضد موشکی گنبد آهنین تلاش کنند. روزنامه اسرائیل تایمز در این باره نوشت: «هدف نفتالی بنت از صدور چنین درخواستی مقابله با تشدید حملات سایبری علیه نهادهای اسرائیلی است. مقامات اسرائیلی نسبت به ایجاد یک چتر دفاع سایبری موثر در برابر هکرها ابراز امیدواری کرده اند.»
این روزنامه از قول رئیس اداره اینترنت رژیم صهیونیستی نیز نوشت: «این پروژه مشترک قابلیتهای امنیتی ما را به سطع بعدی میبرد و نوعی سیستم گنبد آهنین را برای یک لایه حفاظتی که کل مناطق را پوشش دهد، ارائه میکند. بر اساس دستورالعملهای مقامات، شرکتهای بزرگ ارتباطی اسرائیل ملزم به اجرای طرحهای دقیق برای شناسایی و مقابله با حملات سایبری آینده که شبکههای ارتباطی را هدف قرار میدهند، خواهند بود.»
از سال گذشته میلادی تاکنون حملات سایبری متعددی علیه زیرساختهای صهیونیستی صورت گرفته است. از جمله مهمترین آنها میتوان به هک وبسایتهای صهیونیستی «جروزالم پست» و «معاریو» در دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در دی ۱۴۰۰ اشاره کرد. در پی حملات متعدد، رئیس اداره سایبری رژیم صهیونیستی تغییر کرد.
«عصای موسی» و «سایه سیاه» بارها اطلاعات حساس و نظامی رژیم صهیونیستی را هک و آنها را در دسترس عموم قرار داده اند. «عصای موسی» یک ماه بعد و در بهمن ۱۴۰۰ در بزرگترین حملات سایبری گسترده خود اطلاعات زیادی از رژیم اشغالگر صهیونیستی افشا کرد. به طوری که بسیاری از تحلیلگران و منابع خبری عبری زبان از این حمله به عنوان بزرگترین حمله سایبری به زیرساختهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی نام بردند.
این گروه مجموعهای از اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی را که شامل فهرست اطلاعات شخصی صدها نظامی این رژیم از جمله اسامی، تحصیلات و موقعیت این سربازان بود را فاش کرد و در معرض دید همگان قرار داد.