چک لیست اقتصادی و مقرون به صرفه از وسایل زندگی برای زوج های جوان

قیمت‌ها به طرز سرسام آوری بالا رفته‌اند و قدرت خرید را به شدت تحت تاثیر خودشان قرار داده‌اند. در چنین شرایطی زوج‌های جوانی که قصد تشکیل زندگی دارند، ممکن است بابت تهیه وسایل خانه و جهیزیه دچار اضطراب شوند. اگر شما هم جزو زوج‌های جوانی هستید که به دنبال یک خرید به صرفه و اقتصادی است، این مقاله به کمک‌تان خواهد آمد. در این مقاله ما هر بخش منزل را از بخش‌های دیگر تفکیک کرده‌ایم و به شما می‌گوییم خرید کدام وسایل اولویت دارد و کدام وسایل را می‌توانید به سبد خرید آینده موکول کنید.

  1. اتاق خواب

خرید تخت خواب با کیفیت و زیبا مهم‌ترین بخش از خرید سرویس خواب را تشکیل می‌دهد. یک تخت چوبی دو نفره و با کیفیت قیمت زیادی دارد؛ اما دوامش هم زیاد خواهد بود. اگر امکان خرید یک سرویس خواب تمام چوب را دارید که چه بهتر؛ اما اگر ندارید از روش‌های زیر استفاده کنید:

  • تختی تهیه کنید که از ام دی اف مرغوب تهیه شده باشد؛ سایر متریال‌های تهیه شده از خرده چوب‌ها قیمت کمی دارند، اما خیلی زود هم خراب می‌شوند.
  • اگر می‌توانید کمی صبر کنید، فعلا برای خودتان یک سرویس فرفوژه با قیمت مناسب بخرید و به مرور زمان و با پس انداز سراغ مدل‌های مرغوب چوبی بروید.
  • اگر امکان خرید قسطی دارید، به دنبال فروشگاه‌هایی باشید که چک قبول می‌کنند. در حال حاضر و به دلیل شرایط خاص اقتصادی بسیاری از فروشگاه‌ها اقساط سه ماهه برای اجناس‌شان در نظر می‌گیرند که باعث می‌شود فشار هزینه‌ها کمتر شود و خرید راحت‌تری را تجربه کنید.
  • می‌توانید به جای خرید فرش دستبافت برای اتاق خواب سراغ جاجیم‌های خوش رنگ کم هزینه بروید یا نهایتا از فرش ماشینی استفاده کنید.
  • برای کاهش هزینه پرده اتاق خواب بهتر است از خرید دکوری صرف نظر کنید و یک پرده ساده را برای شروع زندگی انتخاب کنید.
  • هزینه مربوط به صرفه جویی در فرش، پرده و خرید سرویس خواب را می‌توانید خرد خرد جمع کنید و یک تشک خوب بخرید که استاندارد است و کیفیت بالایی دارد.

 

2. آشپزخانه

 

kitchen-decoration-in-new-home

 

آشپزخانه یکی از پر هزینه‌ترین بخش‌های خانه است که نیاز به وسایل زیادی دارد؛ اما بسیاری از این وسایل ضروری نیستند و می‌توان خرید آن‌ها را به آینده موکول کرد.

با نگاهی به راهنمای خرید وسایل جهیزیه (جهاز عروس) در بخش آشپزخانه متوجه می‌شوید، خرید یخچال فریزر در بالای لیست جهیزیه قرار دارد.

  • مدل‌های ساید بای ساید مدل‌های محبوب بیشتر تازه عروس‌ها هستند؛ اما دو نکته درباره آن‌ها وجود دارد؛ اول اینکه فضای نسبتا زیادی را نسبت به مدل‌های معمولی اشغال می‌کنند و دوم اینکه اغلب گران هستند. به همین دلیل برای ابتدای زندگی می‌توانید یک یخچال فریزر سر هم تهیه کنید.
  • محصولات بسیاری از برندهای معتبر خارجی دیگر در بازار پیدا نمی‌شوند و اگر هم باشند خیلی گران هستند. بهتر است سراغ برندهای داخلی معتبر بروید که با هزینه کمتر کیفیت قابل قبولی را ارائه می‌دهند.
  • سعی کنید خانه‌ای را انتخاب کنید که گاز رومیزی داشته باشد؛ در غیر این صورت باید اجاق گاز تهیه کنید که باز هم بهتر است سراغ برندهای ایرانی بروید.
  • بعد از اجاق گاز نوبت به ماشین لباسشویی می‌رسد. اگر خیلی از نظر اقتصادی در مضیقه هستید، می‌توانید خرید این وسیله را به تعویق بیندازید و فعلا از ماشین‌های دستی کمک بگیرید.
  • خرید ماشین ظرفشویی، توستر، میکسر، غذا ساز و گزینه‌های مشابه در ابتدای زندگی لزومی ندارد و می‌توانید در آینده کم‌کم این وسایل را تهیه کنید.

3. هال و اتاق تلویزیون

هال بعد از اتاق خواب راحت‌ترین بخش خانه است که در آن می‌توانید در کنار همسر و دوستان‌تان جمع شوید و چند ساعتی را به خوبی بگذرانید. برای یک داشتن یک هال با وسایل مقرون به صرفه به موارد زیر دقت کنید:

  • اگر تحت تاثیر بقیه فکر می‌کنید هر چقدر تلویزیون‌تان بزرگتر باشد و امکانات بیشتری داشته باشد، بهتر است، دوباره فکر کنید. واقعیت این است که اندازه تلویزیون باید به ابعاد هال خانه شما یا تی وی روم TV room بیاید. در غیر این صورت بی‌خودی بزرگ است و هزینه اضافی در بر خواهد داشت. می‌توانید هزینه خرید تلویزیون خیلی بزرگ با امکاناتی را که ممکن است اصلا از آن استفاده نکنید، کنار بگذارید و به گزینه بعدی اختصاص دهید.
  • مبلمان هال بیشتر از بخش پذیرایی در معرض استفاده و استهلاک قرار دارد. به همین دلیل لازم است که از جنس مرغوبی تهیه شود؛ در غیر این صورت خیلی زود مجبور به صرف هزینه دوباره خواهید شد. اگر امکان خرید قسطی مبلمان با کیفیت را دارید، از این امکان استفاده کنید و مبلمانی راحت و با کیفیت بخرید.
  • به خاطر داشته باشید مبلمان کم جا می‌توانند ایده خوبی برای اول زندگی باشند؛ به ویژه مبلمان تخت خواب شو می‌تواند هزینه‌های شما را به تعویق بیندازد.
  • برای خرید فرش هال عجله نداشته باشید. می‌توانید از فرش‌های پرزدار ارزان قیمت ماشینی به صورت موقتی استفاده کنید و بعدا برای خرید فرش بهتر اقدام کنید.
  • برای خرید لوستر می‌توانید از مدل‌های ساده با قیمت پایین استفاده کنید.

4. سالن پذیرایی

  • خرید ست مبلمان پذیرایی را بهتر است به زمانی موکول کنید که خریدهای واجب‌تری ندارید. در عوض این هزینه را به خرید میز ناهار خوری اختصاص دهید.
  • هیچ ایرادی ندارد اگر دیوارهای سالن پذیرایی شامل تابلوها و اکسسوری‌ها نشوند؛ برای خرید این گزینه‌ها دست نگه دارید و برای راهنمایی بیشتر قبل از خرید این وسایل نگاهی به این مطلب بیاندازید.
  • بهتر است فرش سالن پذیرایی مدل شکیل‌تری داشته باشد و با بخش هال متفاوت باشد.
  • برای خرید لوستر می‌توانید از مدل‌هایی با تعداد شاخه‌های کمتر و فاقد کریستال استفاده کنید که باعث پایین آمدن هزینه‌ها خواهد شد.

ideas-for-interior-home-decoration

 

5. سرویس بهداشتی

سرویس بهداشتی منزل شما کم هزینه‌ترین بخش آن خواهد بود و نهایت وسایلی که به آن نیاز دارد شامل پرده حمام، چهار پایه، سبد آویز و جا صابونی خواهد شد. این وسایل معمولا شامل هزینه زیادی نمی‌شود؛ مگر اینکه بخواهید ست لوکس تهیه کنید که پیشنهاد می‌کنیم در ابتدای زندگی مشترک برای کاهش هزینه‌ها این کار را انجام ندهید.