
اگر شما هم یکی از علاقه مندان به دنیای ارزهای دیجیتال هستید یا رویای تریدر شدن را در سر دارید، بهتر است در ابتدای کار راه و روش خود برای برخورد با این فضا را انتخاب کنید. در واقع این انتخاب، گام اول در راستای تریدر شدن است؛ پس در انتخاب استراتژی خود دقت کنید. انتخاب برترین استراتژی ترید بسته به هر فرد کاملاً متفاوت است. چرا که انتخاب یک روش ترید، یک انتخاب شخصی است و بستگی به عوامل گوناگونی نظیر شخصیت، سبک زندگی، میزان سرمایه و... دارد. در ادامه این نوشتار قصد داریم برترین روش ها و استراتژی های ترید ارز دیجیتال را بیان کنیم تا تصمیم گیری در انتخاب را کمی آسان تر کنیم، پس این نوشتار را از دست ندهید.
استراتژی ترید چیست؟
واژه استراتژی به تنهایی در موضوعات و حوضه های مختلف کاربرد گسترده ای دارد؛ اما اگر بخواهیم آن را به زبان ساده بازگو کنیم، می توانیم بگوییم که استراتژی در واقع مجموعه ای از برنامه و اقدامات بلندمدت و کوتاه مدت است که به منظور رسیدن به اهداف مشخص در شرایط عدم قطعیت مورد استفاده قرار می گیرد. حال اگر بخواهیم این مفهوم را وارد بازارهای مالی کنیم، می توانیم بگوییم که استراتژی ترید مجموعه خاصی از شرایط است که زمان ورود و خروج افراد از بازار را مشخص می کند. استراتژی ترید یا معاملاتی، به کاربران این امکان را می دهد تا با دید بهتری بازار را تجزیه و تحلیل کننند و نقاط بهینه را بهتر رصد کنند. در نظر داشته باشید که بازارهای مالی به خصوص ارزهای دیجیتال حساسیت به شدت بالایی دارند و معامله در آن ها کار هر کسی نیست. اگر قصد دارید به یک ترید حرفه ای تبدیل شوید، پیش از هرکار آموزش ببینید. تا به حال دوره های آموزشی بسیاری در سراسر اینترنت قرار گرفته اند، اما کدام یک را انتخاب کنیم؟
همانطور که گفته شد بازارهای مالی از حساسیت بالایی برخوردار می باشند؛ بنابراین آموزشی می تواند شما را به رویای تبدیل شدن یه یک تریدر حرفه ای نزدیک کند که به صورت کامل و جامع آموزش دهد. از مباحث مقدماتی شروع کند و همه چیز را بدون کم و کسر در اختیار دانشجویان قرار دهد. بنا بر تحقیقات انجام شده، برترین دوره های آموزشی استراتژی ترید در سال 2022 به مدرسین با تجربه نظیر حسن فایننس، محمد فاموریان و خانه سرمایه تعلق می گیرد.
معرفی برترین استراتژی های ترید
در این بخش قصد داریم برترین روش ها و استراتژی های ترید در سال 2022 را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا تصمیم گیری در انتخاب استراتژی ترید را برای شما آسان کنیم.
استراتژی ترید با اخبار
این استراتژی معمولاً توسط تریدرهای فارکسی مورد استفاده قرار می گیرد. اگر کمی اطلاعات درباره دنیای ارز دیجیتال داشته باشید حتماً به یاد دارید که ایلان ماسک با یک توییت ساده توانست ارزش قیمتی دوج کوین را به سقف قیمتی خود برساند. در واقع استراتژی ترید با اخبار بر اساس انتظارات بازار، قبل و بعد از انتشار یک خبر خاص می باشد. لازم به ذکر است که استفاده از این روش نیازمند یک ذهن خلاق و سریع است.
مزایا و معایب استراتژی ترید با اخبار
مزایا
- سود بالا در تایم فریم های کوتاه
- باز کردن پنجره های زیادی برای تریدر
معایب
- ممکن است شایعه ای در قالب یک خبر باشد
- بسته به نوع اخبار، مدت زمان رسیدن به سود ممکن است متفاوت باشد
- این استراتژی نیازمند مهارت های زیادی است
ترید در پایان روز کاری
از این استراتژی جهت انجام معاملات نزدیک به بسته شدن بازار استفاده می شود. تریدرهایی که از استراتژی پایان روز کاری استفاده می کنند، پوزیشن های معاملاتی خود را زمانی باز می کنند که کندل قیمتی در صدد بسته شدن باشد. استراتژی ترید در پایان روز کاری به تعهد زمانی کمتری نسبت به سایر روش ها نیاز دارد. چرا که در این روش، تریدر تنها کافی است نمودارها را در زمان باز و بسته شدن، بررسی کند.
مزایا و معایب استراتژی ترید در پایان روز کاری
مزایا
- برای اکثر تریدرها مناسب است
- به زمان کمی برای تحلیل و بررسی نیاز دارد
معایب
- این استراتژی از ریسک بسیار بالایی برخوردار است
استراتژی نوسان گیری
این روش به ترید در هر دو طرف حرکت بازار اشاره می کند. در واقع نوسان گیرها از نوسانات بازار استفاده می کنند تا از روندهای جزئی ایجاد شده، نهایت استفاده را ببرند. آن ها پوزیشن های لانگ یا شورت متعددی را با توجه به روند فعلی بازار، باز می کنند و از همین روش کسب درآمد می کنند. نوسان گیری یکی از رایج ترین و معروف ترین استراتژی های ترید به شمار می رود. حتی محمد فاموریان در وبسایت رسمی famoorian.ir بارها به روش نوسان گیری اشاره کرده است. بنابراین بهتر است وقت بیشتری در یادگیری این روش، صرف کنید.
مزایا و معایب استراتژی نوسان گیری
مزایا
- این روش برای افرادی که محدودیت زمانی دارند، گزینه مناسب تری است
- در استراتژی نوسان گیری می توان هم از رشد و هم از افت بازار، سود کسب کرد
- به کمک این روش موقعیت های زیادی برای تریدر ایجاد می شود
معایب
- پوزیشن های لانگ و شورت معمولا با اهرم باز می شوند که ممکن است موجب ضررهای بسیاری شود
- این استراتژی ترید، نیازمند آموزش و مهارت بالایی است
ترید روزانه
استراتژی ترید روزانه، به روشی گفته می شود که معامله گر در یک روز کاری چندین پوزیشن معاملاتی مختلف را باهم باز کند. این روش به هیچ عنوان به افرادی که محدودیت زمانی دارند، توصیه نمی شود؛ چرا که استراتژی روزانه نیازمند زمان زیادی برای تحلیل و بررسی است.
مزایا و معایب استراتژی ترید روزانه
مزایا
- هیچ پوزیشنی در خارج از زمان کاری، باز نمی ماند
- ریسک پوزیشن های معاملاتی آن محدود است
- در یک روز کاری، پنجره های معاملاتی متعددی برای معامله گر وجود دارد
معایب
- این روش معاملاتی نیازمند نظم و انضباط بسیار بالایی است
- استراتژی ترید روزانه، روشی بسیار پر تنش و خسته کننده است
استراتژی ترید با روند
از این استراتژی زمانی استفاده می شود که یک معامله گر از تحلیل تکنیکال جهت تعریف روند بازار استفاده کند و فقط به منظور جهت روند از پیش تعیین شده، پوزیشن های معاملاتی خود را باز کند. لازم به ذکر است که معامله گرانی که از استراتژی ترید با روند استفاده می کنند، دیدگاه ثابتی در مورد اینکه در حال حاظر بازار در کدام جهت قرار دارد، ندارند.
مزایا و معایب استراتژی ترید با روند
مزیا
- این روش همانند نوسان گیری در هر دو جهت بازار مورد استفاده است
- این استراتژی برای کسانی که محدودیت زمانی دارند، گزینه مناسبی است
معایب
- خطر ریسک تغییر ناگهانی روند بازار
- سوددهی در این روش نسبت به دیگر استراتژی های ترید پایین است
استراتژی اسکالپینگ(Scalping)
تریدرهایی که از استراتژی اسکالپینگ استفاده می کنند، پوزیشن های کوتاه مدتی را با تغییرات کوچک قیمتی باز می کنند. هدف اصلی تریدرهایی که از این روش استفاده می کنند، کسب سود ناچیز از هر معامله ای است که به ضرب المثل معروف قطره قطره جمع گردد، وانگهی دریا شود، اشاره دارد. یک تریدر اسکالپینگ باید استراتژی خروج منظم و دقیقی داشته باشد. زیرا یک ضرر بزرگ می تواند بسیاری از سودهای دیگر را به راحتی از بین ببرد.
مزایا و معایب استراتژی اسکالپینگ
مزایا
- این استراتژی ریسک ترید را به حداقل می رساند
- برای افرادی که قصد دارند به صورت انعظاف پذیر ترید کنند، گزینه مناسبی است
- با استفاده از این روش ترید، موقعیت های ترید بسیاری ایجاد می شود
معایب
- از استراتژی اسکالپینگ نمی توان در همه بازارهای مالی استفاده کرد
- نیازمند نظم و انضباط زیادی است
- استراتژی اسکالپینگ بسیار استرس زا و پر تنش می باشد
سخن آخر
توجه داشته باشید که برای انتخاب یک استراتژی ترید، نیاز نیست خود را به دردسر بیاندازید و یا فقط از یک روش استفاده کنید. این موضوع بارها توسط مدرسین باتجربه و ماهر مطرح شده است. در واقع یک تریدر خوب فردی است که بتواند از چند استراتژی با هم استفاده کند؛ چرا که گاهی اوقات با ترکیب استراتژی های مذکور، راهکارهای جالبی ایجاد می شود که در کسب سود شما تاثیر گذار خواهد بود.