گروه صنعتی آبگین تهویه(abgintahvieh) فعالیت خود را در زمینه طراحی و تولید تجهیزات تهویه مطبوع و سرمایشی در سال 1388 آغاز نمود.
این شرکت با بهرهگیری از فارغ التحصیلان رشتههای فنی مهندسی و نیرویهای مجرب فنی، گامی بلند و محکم در راستای تولید تجهیزات با کیفیت مطابق با استانداردهای روز دنیا برداشته است.
ترکیب دانش و تجربه در شرکت آبگین تهویه تأثیر مستقیم و مؤثری در افزایش کیفیت و طول عمر و همچنین کاهش مصرف انرژی در محصولات تولیدی شرکت داشته است.
بکارگیری نرم افزارهای بروز طراحی و سلکشن قطعات و تجهیزات، سهم بسزایی در افزایش دقت و ضریب عملکرد دستگاههای تولیدی شرکت آبگین تهویه داشته است.
شرکت آبگین تهویه در ساخت تجهیزات خود از برندهای معتبر جهانی از قبیل بیتزر، بوک، هنبل، رفکامپ، دورین، فراسکولد، کوپلند، دانفوس، کستل، آلکو، امرسون، اسپورلن، زیمنس، اشنایدر، هیوندای، کرل و … بهره میبرد.
شرکت آبگین تهویه بطور تخصصی در زمینه طراحی و تولید انواع چیلر تراکمی برای کاربریهای مختلف اعم از تهویه مطبوع تابستانی، صنعتی و سرمایش فرایندی همچنین هواساز، ایرواشر، برج خنک کننده، روف تاپ پکیج، پکیج یونیت، انواع فن کویل و سردخانه فعالیت متمرکز و گستردهای دارد.
گروه صنعتی آبگین تهویه بعنوان اولین و تنها شرکت صنعت تهویه مطبوع و تبرید اقدام به ارائه مشاوره فنی رایگان، گارانتی بدون قید و شرط بلند مدت و خدمات پس از فروش شبانه روزی حتی در ایام تعطیل بدون نیاز به نامه نگاری به مشتریان خود نموده است. ارائه کلیه اطلاعات فنی و خروجی نرم افزارهای طراحی، استفاده از برندهای معتبر اروپایی در ساخت تجهیزات و در دسترس بودن به هنگام بروز مشکل از مواردی است که گروه صنعتی آبگین تهویه خود را ملزم به رعایت تمام و کمال آنها میداند.
چیلر صنعتی
از چیلر به طول گستردهای جهت تولید سرمایش در صنایع مختلف استفاده میشود.
از سرمایش تولید شده در چیلر صنعتی جهت تهویه مطبوع سالنهای تولید، خنک کاری تجهیزات و قالبهای صنعتی و سرمایشهای فرآیندی استفاده میگردد.
ساختار چیلر صنعتی تفاوت چندانی با چیلر تهویه مطبوع ندارد و به طور کلی دارای ساختمان و مدار یکسانی هستند اما در چیلر صنعتی بسته به ظرفیت برودتی، نوع کاربری و رنج دمای عملکردی نوع کمپرسور، کندانسور، اواپراتور، اکسپنشن ولو، قطعات کنترلی و جزئیات تابلو برق میتواند متفاوت باشد.
از چیلرهای صنعتی به طور وسیعی در صنایعی مانند صنایع دارویی، بهداشتی، غذایی، لبنی، تزریق پلاستیک، نساجی، باطری سازی، شیمیایی، پتروشیمی و نفت و گاز استفاده میشود.
از ویژگیهایی که چیلر صنعتی میبایست داشته باشد طول عمر بالا، هزینه نگهداری و تعمیرات پایین، ضریب عملکرد بالا و قابلیت کار در زمانهای طولانی و همچنین فصول سرد سال است.
چیلرهای صنعتی در دو نوع عمده هوا خنک و آب خنک طراحی و تولید میشوند.
استفاده از کمپرسورهای نوع سیلندر پیستونی و اسکرو، اواپراتورهای نوع پوسته لوله و آیس بانکی و کندانسورهای هوایی یا آبی پوسته لوله در ساخت چیلرهای صنعتی عمومیت بیشتری دارد.
دلیل این امر اهمیت قابل تعمیر بودن کمپرسور، کندانسور و اواپراتور است ضمن اینکه با توجه به ساعت کاری و استهلاک بالای چیلر صنعتی قطعات فوق میبایست از نوعی انتخاب شوند که کمترین آسیب را میبینند.
استفاده از کنترلرهای متعدد و تابلو برق با حفاظتهای مضاعف نیز در ساخت چیلرهای صنعتی الزامی است.
در چیلر صنعتی بسته به نوع کاربری دمای خروجی از چیلر میتواند بالای صفر و یا حتی زیر صفر باشد.
از چیلرهای زیر صفری معمولاً جهت سرمایشهای فرآیندی در صنایع دارویی، شیمیایی، بهداشتی و … استفاده میشود.
مینی چیلر
مینی چیلر دستگاهی است که از طریق سیکل تبرید تراکمی تولید سرمایش میکند.
اساس کار مینی چیلر بدین صورت است که از طریق مدار تبرید تراکمی باعث کاهش دمای سیال واسط (معمولاً آب) شده و با ارسال آن به فن کویلها یا هواساز باعث سرمایش فضای مورد تهویه میشود.
مینی چیلرها به صورت تراکمی طراحی و تولید میشوند و ظرفیت سرمایشی آنها بین 2 الی 20 تن تبرید میباشد.
از مینی چیلرها جهت تهویه مطبوع تابستانی در واحدهای مسکونی، ویلا ها، ساختمانهای اداری و تجاری و همینطور خنک کاری تجهیزات و قالبهای صنعتی و سرمایش فرآیندی استفاده میشود.
صنایعی که بیشترین استفاده از این سیستمهای کوچک سرمایشی را دارند عبارتند از: صنایع دارویی، شیمیایی، بهداشتی، غذایی، لبنی، تزریق پلاستیک، لیزر برش و باطری سازی. همچنین از مینی چیلر جهت خنک کاری دستگاههای MRI در بیمارستانها و مراکز عکسبرداری نیز استفاده میگردد.
مینی چیلرها، هم بصورت هوا خنک و هم بصورت آب خنک طراحی و تولید میشوند اما استفاده از نوع هوا خنک آنها به دلیل نصب راحت تر، نیاز به فضای کمتر، نگهداری و تعمیرات راحت و کم هزینه عمومیت بیشتری دارد.
مواردی در که انتخاب یک دستگاه مینی چیلر مهم است، ضریب عملکرد بالا، مصرف برق پایین و صدا و لرزش کم آن میباشد.
برای این منظور در طراحی و ساخت آنها از کمپرسورهای نوع اسکرال که دارای ضریب عملکرد بالا، مصرف برق پایین و صدا و لرزش کم هستند. همینطور اواپراتورهای صفحهای که دارای ابعاد و اندازه کوچک و راندمان بالایی هستند استفاده میشود.
استفاده از کنترل پروسسوری یا PLC در تابلو برق مینی چیلر و اکسپنشن ولو الکترونیکی مقرون به صرفه نیست اما نصب آنها تأثیر بسزایی در افزایش دقت، ضریب عملکرد و طول عمر دستگاه دارد.
این سیستمهای کوچک تبریدی معمولاً مجهز به منبع ذخیره آب و سیستم پمپاژ میباشند.