نورالله تیموری در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: بیشترین میزان آبرسانی سیار در سطح استان مربوط به حوزه شهرستان های ایلام، چرداول و دهلران است که سالانه اعتباری بالغ بر 30 میلیارد ریال برای این امر مهم هزینه می شود.
وی افزود: پارسال تعداد روستاهایی که آب شرب مورد نیازشان به صورت سیار تامین می شد در سطح استان 56 روستا بود که با تلاش ها و اقدام های صورت گرفته 10 روستا از نعمت آب شرب بهداشتی و سالم برخوردار شدند.
تیموری یادآور شد: این شرکت تلاش می کند همانند سال گذشته بتواند 10 روستای دیگر را از حوزه آبرسانی سیار خارج کرده و به شبکه آب شرب استان وصل کند.
مدیر عامل شرکت آبفار ایلام گفت: بیشترین مشکل شبکه آب شرب در سطح روستاهای این استان مربوط به پوسیدگی و فرسودگی خطوط و شبکه توزیع است که در سیل اواخر فروردین امسال این مشکلات بیشتر شد.
وی تاکید کرد: با گذشت زمان و استفاده روزمره از تجهیزات، عمر آنها کاهش می یابد و بسیاری از شبکه ها و خطوط انتقال آب روستایی استان اینک عمر مفیدشان تمام شده و نیاز به بازسازی و نوسازی دارند.
تیموری به پروژه های در دست اجرای این شرکت در سال جاری اشاره کرد و افزود: 26 پروژه آبرسانی در روستاهای این استان در دست اجراست که برای تکمیل آنها اعتباری بالغ بر 90 میلیارد ریال نیاز است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی ایلام به پروژه های مطالعاتی آبرسانی روستایی در استان نیز اشاره و اضافه کرد: 19 پروژه با پوشش جمعیتی پنج هزار و 114 خانوار و جمعیتی بالغ بر 21 هزار و 35 نفر در دست مطالعه و بررسی است که تلاش می شود با پایان کار مطالعات، عملیات اجرایی این پروژه ها آغاز شود.
هم اینک 175 هزار نفر از جمعیت روستایی استان ایلام در 498 روستا تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب روستایی قرار دارند.
تعداد کل مشترکان آب روستایی استان 47 هزار و 700 مشترک است که از این شمار 885 را مشترکان عمومی و ادارات، یک هزار و 587 را مشترکان تجاری و صنعتی و 43 هزار و 99 مشترک را بخش مسکونی تشکیل می دهند.
منابع تامین آب روستایی استان ایلام 166 منبع شامل 105 چشمه و 61 حلقه چاه است.