به نقل از «تیتریک» ؛ هر عدد 15 و حتی 13 هزار تومان، تخفیف هم بخواهی می دهند، مانتوهای نخی که بر پشتشان عبارتهای انگلیسی به ظاهر بی معنی نوشته شده است، پوششهایی که قیمتش با پول توجیبی یک یا دوروزه فرزندان برابری دارد و به سهولت قابل تهیه است.
نسخه کپی شده از برندهای وارداتی که به لطف سودجویان و نا آگاهان به سرعت در حال گسترش و فراگیر شدن است، عبارتهای نوشته شده بر روی آن هم بعضأ به ظاهر بی اهمیت و بی معنی و گاهأ در مواردی سنگین و قابل تأمل است، عبارتهایی مانند آنرمال، خونسردیتو حفظ کن، من ملکه هستم، راحت باش، یکروز میان شنبه و یکشنبه نیاز است و خیلی از جملات دیگر که هرکدام بر تن دخترکان شهر سواری می کند و به آنان برچسب می زند، این مانتوهای نوظهور ابتدا در پایتخت و شهرهای بزرگ کشور رواج پیدا کرد و اینک به کرج نیز رسیده است.
سودجویان تا آنجا که می توانند از اشتیاق جوانان برای تنوع و تفاوت استفاده می کنند و بی توجه به لرزه هایی که بر پایه های عفاف و عرف جامعه اسلامی می افکنند تنها به فکر سودجویی و پر نمودن جیبهای بدون ته خود هستند.
خانواده ها و مادران جامعه نیز ناآگاهانه دخترکان معصوم خود را با برچسب های ناهنجاری لباس پوشانده و راهی تظاهرات همگام با ارتش ولنگاری فرهنگی می کنند.
کنترل این وضعیت تنها به دست دولت و مسئولین امکانپذیر نیست بلکه اقدامات هوشمندانه بدون ایجاد حساسیت مادران و افراد خانواده ها را نیز نیاز دارد تا با کنترل مسائلی که دم بدم توسط نسخه پیچان جامعه ما ارائه می شود، آحاد مردم بتوانند در ردیف مقابله کنندگان با مروجین ولنگاری فرهنگی قرار بگیرند نه در صف مهاجمان.