به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران ، این بانک با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و در راستای حمایت از سیاست های دولت توجه به بخش تولید را سرلوحه امور خود قرار داده است. از این رو در سال 96 تعداد 101 هزار و 343 فقره تسهیلات به ارزش 139 هزار و 310 میلیارد ریال و در سال 97 تعداد 105 هزار و 316 فقره تسهیلات به ارزش 195 هزار و 615 میلیارد ریال به بخش تولید تخصیص داده است. همچنین سهم بخش تولیدی از تسهیلات بانک در سال جاری معادل 191 هزار و 485 میلیارد ریال بوده است.
از سویی با توجه به تحریم ها و مشکلات ارزی تولیدکنندگان، بانک ملی ایران تلاش کرده تا با صدور حواله های ارزی و بهره مندی از شبکه گسترده شعب ارزی خود در خارج از کشور، یاری رسان تولیدکنندگان داخلی باشد.
این بانک همواره در تلاش بوده تا در شرایط سخت در کنار صاحبان کسب و کار باشد و با ارایه تسهیلات سرمایه در گردش نقش اثرگذاری در جهت رونق تولید داخلی کشور داشته باشد. بر این اساس مجموع تسهیلات پرداختی بانک ملی ایران به بخش های مختلف اقتصادی در سال جاری بیش از 950 هزار میلیارد ریال بوده است.
در سال جاری بخش صنعت تعداد 28 هزار و 167 فقره تسهیلات به ارزش 158 هزار و 867 میلیارد ریال، بخش کشاورزی 71 هزار و 366 فقره به ارزش 32 هزار و 618 میلیارد ریال، بخش مسکن تعداد 65 هزار و 349 فقره به ارزش 18 هزار و 653 میلیارد ریال، بخش صادرات تعداد 374 فقره به ارزش دو هزار و 506 میلیارد ریال و بخش خدمات تعداد یک میلیون و 268 هزار و 720 فقره تسهیلات به ارزش ریالی 644 هزار و 609 میلیارد ریال از بانک ملی ایران دریافت کرده اند.
همچنین از آنجا که حمایت از شرکت های دانش بنیان درواقع کمک به کل اقتصاد کشور است، از این رو حمایت از این شرکت ها نیز همواره مورد توجه بانک ملی ایران بوده است.
جمال امین مدیرعامل شرکت صرافی ملی در بازدید امروز از یکی از این شرکت های دانش بنیان با تاکید بر اینکه اولویت نخست ما علی رغم تمامی محدودیت ها در شرایط فعلی کشور شرکت های تولیدی است، گفت: بانک ملی ایران با تاسیس واحد میربیزنس بانک در روسیه توانسته روابط کارگزاری مثبتی با میربیزنس بانک مسکو ایجاد کند و بر این اساس در سال 97 معادل 250 میلیون روبل روسیه و در سال جاری بیش از 500 میلیون روبل روسیه حواله ارزی برای رونق این شرکت صادر کردیم که رشد 40 درصدی داشته است.
وی با بیان اینکه بانک ملی ایران تمام توان خود را برای حمایت از شرکت های تولیدی و دانش بنیان به کار گرفته است، افزود: ایران دلکو از مشتریان معتبر بانک و یکی از شرکت های دانش بنیان است که محصولاتش به صورت انحصاری در ایران تولید می شود. از این رو حمایت از این قبیل شرکت ها با توجه به آثار مثبت آن در اقتصاد کشور محور سیاست ها و اقدامات بانک ملی ایران قرار دارد.
محمد مولوی زاده مدیرعامل شرکت ایران دلکو نیز با تقدیر از حمایت های بانک ملی ایران عنوان کرد: با توجه به وارداتی بودن مواد اولیه شرکت، نیاز ارزی بالایی داریم که اگر این نیاز تامین شود می توانیم بخش عمده ای از خواسته خودروسازان داخلی را تامین و از خروج ارز جلوگیری کنیم و حمایت بانک ملی ایران در این زمینه بسیار راهگشا بوده است.