حذف صفر از پول ملی تبعات منفی برای بازار سرمایه ندارد

علی تیموری گفت: برخی محدودیت‌های اعمال شده برای طراحی و گسترش ابزارهای مالی نوین، صندوق‌های سرمایه گذاری در حوزه بازار سرمایه که در چند سال اخیر از سوی نهاد ناظر بازار پول و بازار سرمایه شکل گرفته به مانعی برای تقویت نقش این ابزارها در تسهیل گردش مالی و کنترل نوسان ها تبدیل شده است.

اخبار اقتصادی- مدیر عامل تامین سرمایه لوتوس پارسیان درخصوص این که چه انتظاری از بانک مرکزی و سازمان بورس برای برآورده شدن برخی سیاست‌ها در بخش ابزارهای مالی نوین وجود دارد، اظهار داشت: در حقیقت انتظاری که از سوی نهادهای سرمایه‌پذیر در این خصوص از دو نهاد نظارتی بازار پول و سرمایع وجود دارد، تنها حمایت از توسعه بازارها، ابزارها و شفافیت است.

تیموری در ادامه گفت: اداره منسجم اکوسیستم فعلی تأمین سرمایه‌ها که اکثراً وابسته به نظام بانکی کشور نیز هستند، می‌تواند بسیاری از چالش‌های فعلی را برطرف کند.

وی افزود: نیاز است که بخشی از قوانین و دستورالعمل‌ها تغییر کند تا زمینه رونق بیشتر در فعالیت‌های بازار سرمایه و ارکان آن فراهم شود تا برخی از محدودیت‌ها از سر راه نهادهای سرمایه‌پذیر برداشته شود.

این کارشناس بازار سرمایه درخصوص حذف چهار صفر از پول ملی نیز اظهار داشت: به‌طور عادی با اجرای این سیاست تبعات منفی خاصی در بازار سرمایه شکل نمی‌گیرد و تنها واحدهای محاسباتی و گزارشگری‌های مالی دچار تغییر و تحول می شود.

وی تأکید کرد: در حال حاضر وضعیت سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها به وضعیت متعادلی رسیده و این انتظار که هر استارت‌آپ ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارد، زیاد صحیح نیست؛ اما به هر حال باید از این فرصت‌ها برای آینده برنامه‌ریزی کرد و در تأمین سرمایه لوتوس پارسیان نسبت به حمایت از این گونه شرکت‌ها همیشه یک اصل بوده، کما این که در حال حاضر سرمایه‌گذاری در چند استارت آپ از مدت‌ها پیش آغاز شده است.

تیموری با اعلام این که صندوق سرمایه‌گذاری در طلای این شرکت سهم قابل توجهی در جذب نقدینگی‌ها را به‌عهده داشته افزود: در حال حاضر همه صندوق‌های این شرکت در بالاترین ظرفیت فرصت‌های مناسبی را برای سرمایه‌گذاران فراهم کرده است؛ اما به دلیل برخی محدودیت‌ها از همه این ظرفیت‌ها استفاده نمی‌شود که نیاز است برخی از محدودیت‌ها برطرف شود.