شرکت تایدواتر اعلام کرد شناور اروند تاید 1000 پس از توقیف بی اساس نزدیک به 10 ماه در بندر الشعیبیه کویت سرانجام رفع توقیف شد و به سوی آب های سرزمینی کشور حرکت کرد. این شناور هم اکنون وارد آب های بین المللی شده است.
اخبار اقتصادی- اوایل سال 1397 شمسی پیش از واگذاری مالکیت این شرکت به بخش خصوصی، شناور اروند تاید 1000 به شرکت الارتیاح برای مدت 180 روز به اجاره چارتری واگذار شد که متاسفانه پس از اتمام پروژه و در هنگام خروج شناور از آبهای تحت کنترل کویت بر طبق مجوز دریافتی از بندر الشعیبیه آن کشور، این شناور توسط گارد ساحلی بندر مذکور توقیف و به مدت حدود 10 ماه در این بندر نگهداری شد.
این گزارش افزود: پیگیریهای مستمر شرکت و سهامدارانش و با همکاری دادگاه و قوه قضائیه کشور کویت و سایر نهادهای ایرانی دخیل در پیگیری این پرونده، شناور اروند تاید 1000 سرانجام رفع توقیف شد و پس از برائت از اتهامات بی اساس مطرح شده، شب گذشته به سوی آبهای سرزمینی ایران حرکت خود را آغاز کرد. این شناور هم اکنون با ورود به آب های بین المللی مسیر خود را به سوی کشور ادامه می دهد.
لازم به ذکر است که شناور مذکور دارای یک جرثقیل 1000 تنی است که یکی از کلیدی ترین تجهیزات دریائی در عرصه صنایع فراساحلی کشور به حساب می آید. این چرثقیل به لحاظ ویژگی ها و قابلیت های عملیاتی کم نظیر آن، بخش عمده ای از نیاز صنایع فراساحل و نفت و گاز کشور را پوشش می دهد.
اروند تاید 1000 اجرای پروژه های عظیم ملی و بینالمللی از جمله نصب جکت نفتی F4 واقع در میدان نفتی رشادت، نصب سازه فوقانی (LQ) سکوی FX در حوزه نفتی فروزان و نصب پل عظیم معلق در بندر الزور کویت را در کارنامه خود دارد. علاوه بر سوابق مذکور، شناور اروند تاید 1000 در راستای اجرای پروژه های ملی و پروژه های سالویج و سایر پروژه ها در داخل کشور مورد استفاده قرار گرفته است.
ذکر این نکته ضروری است که مسلما شرکت تایدواتر خاورمیانه در راستای احقاق حقوق خود و سهامداراش، اقدامات لازم را به منظور اخذ غرامت از مقامات بندری کویت به علت توقف بی جهت این شناور در دستور کار قرار خواهد داد.