![تامین ارز و نقدینگی واحدهای تولیدی](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/BU6diRsdohCy/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwXaPFqBh_rqJ9gxKMPbWRfLhaRqCI9JPJVmNUth0ZaDgXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVOW2DkApRq_fW41bi53Z6sg,,/%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9+%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2%DB%8C.jpg)
عبدالناصر همتی امروز، در دیدار با استاندار اصفهان و جمعی از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان این استان، مسائل و مشکلات مربوط به تولید، واردات و تامین مواد اولیه، صادرات و موضوع نقدینگی و مسائل آنها با بانکها را مورد بحث و بررسی قرار داد.
همتی، رئیسکل بانک مرکزی ضمن تشریح سیاستهای بانک مرکزی برای ایجاد رونق در تولید و تامین ارز مورد نیاز واحدهای تولیدی ابراز امیدواری کرد؛ گسترش صادرات غیرنفتی و نیز توافقاتی که با کشورهای همسایه و شرکای تجاری انجام شده است باعث میشود، نیازهای واحدهای تولیدی کشور به نحو مطلوب تامین شود.
رییس شورای پول و اعتبار تاکید کرد که بانک مرکزی با تمام توان تلاش خواهد کرد روند تامین ارز و نقدینگی واحدهای تولیدی متناسب با شرایط اقتصادی انجام شود.