محمود شکری با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه سال ٩٨ مجلس شورای اسلامی درخصوص الزام پزشکان برای نصب کارت خوان در مطب و پرداخت 10 درصد از دستمزد آنها به عنوان مالیات به صورت علی الحساب توسط مراکز درمانی، گفت: هر پزشک یا فعال اقتصادی اگر این مصوبه را اجرا نکند متخلف تلقی شده و باید جریمه سنگینی پرداخت کند، به گونه ای که مالیات علی الراس تشخیص داده شده و پزشک متضرر میشود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه پرداخت مالیات پزشکان از طریق نصب دستگاه کارتخوان برای آنها به صرفه است، افزود: اگر پزشکان به سراغ سیستم های دیگر بروند جرایم سنگینی برای آنها در نظر گرفته می شود، لذا بطور مثال هیچ پزشکی از پرداخت ۱۰ تومان مالیات فرار نمی کند تا پس از آن ۵۰ تومان جریمه شود.
مگر گردش مالی پزشکان چقدر است که ٧ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داشته باشند؟
وی ادامه داد: دولت از درآمد خارج از اعتبارات دولتی و آزاد پزشکان نیز مالیات دریافت می کند که اگر پزشکان فرار مالیاتی داشته باشد برای آنها جریمه در نظر گرفته می شود، البته پزشکان به تناسب درآمد خود تقریبا مالیات پرداخت می کنند.
نماینده مردم تالش و رضوانشهر در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: اعلام اعداد و ارقامی همانند اینکه پزشکان ۷ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی دارند غیر واقعی بوده، مگر گردش مالی پزشکان چقدر است که ٧ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داشته باشند؟.
پزشکان بدون هیچ اعتراضی مالیات خود را پرداخت کرده اند
وی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد پزشکان کشور عمومی هستند، افزود: مگر این پزشکان چه میزان درآمد دارند که ٧هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داشته باشند، لذا تنها ۳۰ درصد از پزشکان تخصصی درآمد بالایی دارند که رقم فرار مالیاتی آنها نیز زیاد نیست.
شکری با تاکید بر این که پزشکان بدون هیچ اعتراضی مالیات خود را پرداخت کرده اند، ادامه داد: برخی علیه پزشکان تبلیغات سوء انجام می دهند، در حالی که پزشکان هیچ اعتراضی ندارند که به نسبت درآمد خود مالیات پرداخت کنند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اعتراض پزشکان این است که چرا بنگاه داران اقتصادی مالیات کمتری پرداخت میکنند و پزشک باید مالیات بیشتری پرداخت کند، لذا اگر مالیات عادلانه وصول شود، پزشکان اعتراضی ندارند.