داود سعادتی نژاد با اشاره به اینکه از مردادماه امسال بازار عرضه و تقاضای لاستیک با مشکلاتی روبه رو شد، اظهارداشت: تولید کنندگان با وجود هزینههای تولید محصولات را وارد بازار میکردند اما تغییرات نرخ ارز بر قیمت لاستیکهای داخلی و وارداتی تأثیر گذاشت.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک با اعلام اینکه در حال حاضر کارخانجات لاستیک از طریق نمایندگی ها، عاملین و سهمیه مازاد کالا با نرخ دولتی وارد بازار میکنند، افزود: نکته اینجاست تا پیش از این سهمیهای به شرکت تعاونی لاستیک برای توزیع کالا به بازار تعلق میگرفت اما متأسفانه در شرایط فعلی کارخانجات هیچ سهمیه لاستیکی در اختیار شرکت تعاونی قرار نمیدهند.
وی با بیان اینکه عدم تخصیص لاستیک به شرکت تعاونی عاملی شده تا مدیریت بازار لاستیک به سختی انجام شود، گفت: در حال حاضر لاستیک توسط کارخانجات عرضه میشود و خرده فروشیها باید از آنها خریداری و با محاسبه سود حداقلی لاستیکها را فروش میرسانند.
سعادتی نژاد تصریح کرد: عرضه و تقاضای لاستیک با سهمیه بندیها مختل و شرایط برای احتکارگران و گران فروشان فراهم شده است. اگر کارخانجات با اتحادیه فروشندگان همکاری و لیست سهمیه ها روشن اعلام کند ما به عنوان فروشندگان لاستیک بازار را نظارت کرده و با متخلفین برخورد لازم را انجام خواهیم داد. اما متأسفانه ما هیچ آماری از عرضه لاستیک به بازار نداریم و حتی تعاونی لاستیک هیچ سهمیه ای برای فروش لاستیک به بازار ندارد.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک به کارخانجات لاستیک پیشنهاد کرد با این اتحادیه همکاری کرده تا مدیریت بازار عرضه و تقاضا با سرعت بیشتری همراه شود.