وی افزود: در مواقعی که مشتریان خارجی تا دوبرابر قیمت داخلی محصولات مختلف را از تولیدکنندگان خریداری می کنند، بدیهی است که تمامی نگاه ها به سمت و سوی صادرات می رود.
حسنی با اشاره به اینکه ارز 4200 تومانی سمی برای اقتصاد به شمار می رود، گفت: تازمانی که ارز 4200 تومانی از گردونه اقتصاد حذف نشود،تفاوت نرخ ارز منجر به رونق صادرات و به تبع آن افزایش قیمت در داخل می شود.
زمانی فروش هر رب گوجه فرنگی با نرخ 18 هزار تومان غیر منطقی است چرا که کارخانه های رب سازی در زمان تولید،گوجه فرنگی را با نرخ های کنونی خریداری نکرده اند که به یکباره قیمت رب را از 3 هزار و 500 به 18 هزار و 500 تومان افزایش داده اند.
وی ادامه داد: از هر 4 کیلو گوجه فرنگی،یک کیلو رب به دست می آید که با احتساب هزینه 2 هزار و 500 تومانی قوطی و 30 درصدی تولید و سودکارخانه دار ، قیمت رب برای مصرف کننده بسیار بالا در می آید، اما این دلیلی نمی شود که کارخانه های رب در شرایط کنونی محصول خود را با قیمت نامعقولی در بازار عرضه کنند چرا که آنها گوجه فرنگی خود را با نرخ های کنونی خریداری نکردند،هر چند که بسیاری از برندها تغییر چندانی در محصولات خود لحاظ نکردند.
دبیرکل بنکداران مواد غذایی در پایان تصریح کرد:با توجه به جوی که در بازار ایجاد شده است، از مردم تقاضا داریم که از خرید های غیر ضرور اجتناب کنند تا بازار به آرامش و ثبات قبل بازگردد چرا که هیچ کمبودی در تولید و مواد اولیه وجود ندارد.