به گزارش افکار نیوز،کاظم معماری مقدم در گفتوگو با افکار نیوز، درباره فعالیتهای انجمن صنفی کارفرمایان مشاوران املاک تهران گفت: از سال 1390 این انجمن در راستای منافع اعضاء و همچنین پیگیری مشکلاتی که برای این صنف وجود دارد شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه حدود 480 فرد در شهر تهران عضو انجمن صنفی کارفرمایان مشاوران املاک تهران هستند، بیان داشت: این انجمن مسائل و مشکلات صنف املاک را مانند کد رهگیری، پیگیری کرده است.
رئیس انجمن صنفی کارفرمایان مشاورین املاک تهران در توضیح بیشتر تصریح کرد: متأسفانه از هر نفر برای صدور کد رهگیری بابت مبایعه نامهها 8 هزار تومان دریافت میکردند، اما مبایعهنامههای متعدد و پیگیریهای مستمر این انجمن، مبلغ مذکور به 4 هزار تومان تقلیل یافت. ضمن اینکه برای اجارهنامه هم مبلغ 4 هزار تومان از مردم دریافت میشد که آن هم به هزار تومان کاهش یافت.
وی اظهار داشت: از مسئولان و متولیان امر سؤال کردیم که کجای دنیا وجود دارد که به ازای خدمات ارائهشده پولی هم از مردم گرفته میشود در حالی که در همه دنیا خدمات ارائه شده همراه با امتیاز به مردم داده میشود.
رئیس انجمن صنفی کارفرمایان مشاورین املاک تهران خاطرنشان کرد: اینکه در سامانهای همه این موارد تجمیع شود بسیار خوب است؛ چرا که وزارت امور اقتصادی و دارایی، شهرداریها و اداره ثبت اسناد و املاک کشور از اطلاعات آن استفاده میکنند. همچنین در این سامانه جابهجایی اشخاص و داشتن آدرس آنها به لحاظ امنیتی بسیار خوب است، اما کجای دنیا اطلاعرسانی و خدمات پولی است.
معماری مقدم گفت: برای پیگیری کاهش این هزینهها به دفتر مقام معظم رهبری، دفتر رئیسجمهور، مجلس شورای اسلامی و هیأت عالی نظارت نامههای متفاوتی را ارسال کردیم تا درنهایت هزینه صدور مبایعهنامهها از 8 هزار تومان به 4 هزار تومان و هزینه صدور اجارهنامهها از 4 هزار تومان به هزار تومان کاهش پیدا کرد.
وی افزود: بعدازاین اقدام به مسئولان اتحادیه املاک اعلام کردیم که به این انجمن بگویند که در سراسر کشور چند مبایعهنامه و چند اجارهنامه تنظیم شده است که با ضرب این ارقام به مبلغ 20 میلیارد تومان رسیدیم، به همین جهت به آنها گفتیم که این مبلغ گزاف کجا رفته و باید بیلان مالی در این خصوص ارائه دهند، در حالیکه 6 سال از این درخواست ما گذشته که رئیس اتحادیه املاک سابق و نه رئیس اتحادیه املاک فعلی گزارشی از این بیلان به ما ارائه کردهاند.
رئیس انجمن صنفی کارفرمایان مشاورین املاک تهران خاطرنشان کرد: متأسفانه تحت هیچ شرایطی نه بیلان مالی به ما ارائه شده و نه بیلان کمکهای مردمی و نه بیلان حق عضویت اعضاء و نه بیلان فروش مبایعهنامه و اجارهنامه و نه بیلان توکن قابل عکس و تابلو، لذا به نظر میرسد که متأسفانه اتحادیه به تجارتخانه تبدیل شده است.
معماریمقدم تصریح کرد: بهعنوان یک عضو انجمن صنفی کارفرمایان مشاورین املاک تهران حق دارند بابت پولی که بهعنوان حق عضویت دادهام سؤال کنم که این بیلانها چرا ارائه نشده و چرا بریزوبپاشهای آنچنانی در اتحادیه وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه رئیس اتحادیه املاک سابق یک خودروی مگان را به یکی از مسئولان سابق هدیه داده است که اسناد و اظهارات این موضوع وجود دارد، لذا ما از او سؤال کردهایم ماشینی از بودجه این اتحادیه خریداری و به آن مسئول هدیه داده شده است و پشت این قضیه چه موضوعی وجود دارد؟ اگر دست، فکر و ذهن آن فرد آلوده نبوده چرا این فساد را انجام داده است.
رئیس انجمن صنفی کارفرمایان مشاورین املاک تهران گفت: متأسفانه انجمن صنفی کارفرمایان مشاورین املاک تهران اعضایی دارد که حتی توان خرید دوچرخه هم ندارند، بعد یک خودروی مگان هدیه داده میشود.
معماری مقدم بابیان اینکه طبق قانون، مالیات بر ارزش افزوده به مشاوران املاک تعلق نمیگیرد، اما رئیس سابق اتحادیه در تفاهمنامهای این مالیات را پذیرفته است، تصریح کرد: ما به آنها اعلام کردیم که طبق قانون مالیات بر ارزش افزوده به مشاوران املاک تعلق نمیگیرد و به چه حقی این تفاهمنامه امضا شده است هرچند ما به دیوان عدالت اداری از این موضوع شکایت کرده و حکم آن را دریافت کردیم، مگر کسی در مورد قانون میتواند تفاهمی انجام دهد؟
وی افزود: حدود 20 سال است که برخی افراد بر مسند این اتحادیه چمبره زدهاند و در مورد مسائل مالی و کاری به هیچکس پاسخگو نیستند، لذا به نظر میرسد که باید نامهای به خدا بنویسیم هرچند که میدانیم پروردگار جواب ما را نمیدهد اما قطعاً خدا به آنها جواب خواهد داد.