سیدرحیم مقیمیاصل در خصوص بازار ظروف یک بار مصرف در آستانه ماه محرم گفت: با نزدیک شدن به ایام محرم قیمت ظروف یک بار مصرفدر حدود 35 درصد افزایش یافته که این افزایش قیمت ریشه در افزایش قیمت مواد اولیه توسط پتروشیمی ها دارد.
وی در خصوص تاثیر افزایش قیمت مواد اولیه بر اجناس تولیدی گفت: با افزایش قیمت مواد اولیه و با توجه به کاهش قدرت خرید مردم، در برخی از آنها ناخالصی مواد بیشتر شده که همین امر بر سلامت اجناس تاثیر گذار بوده است.
مقیمی اصل در توضیح تولید محصولات بی کیفیت یک بار مصرف گفت: تولید اجناس بیکیفیت و غیراستاندارد علی رغم وجود نظارت بر تولیدکنندگان، توسط تولیدات زیرپله ای و واحدهای تولید غیرمجاز که یک باره به بازار هجوم می آورند و دور از دسترس و چشم اتحادیه است صورت می گیرد.
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون تصریح کرد: سازمان بازرسی و سایر ارگان های مربوطه وظیفه نظارت و برخورد با متخلفان را دارند که این امر در چارچون قانون اتحادیه ها نیست.
وی در خصوص ظروف گیاهی نیز گفت: ظروف های گیاهی که 100 درصد گیاهی باشد در بازار نداریم، 70 درصد این ظروف پلیمر و 30 درصد گیاهی است، که استفاده از این نوع جنس در مناطق شرجی توصیه نمی شود و حتی لیوان هایی که به اسم کاغذی فروخته می شود، از جنس کاغذ نیستند و در تولید آنها پلاستیک استفاده شده، به همین خاطر این دست از ظروف تنها برای مواد غذایی سرد بهداشتی هستند.
مقیمی اصل در خصوص بازار صادرات محصولات پلاستیکی و نایلونی گفت: به دلیل تهیه مواد اولیه به نسبت گران تر در مقایسه با کشورهای همسایه بازار صادراتی این وسایل کمرنگ شده و تنها به بازار داخلی اکتفا کرده ایم.
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون عنوان کرد: متقاضیان برای خرید ظروف یک بار مصرف از مراکز عرضه معتبر خریداری کنند که در تهران مناطقی همچون خیابان مولوی، میدان قیام، میدان راه آهن، صادقیه (سازمان آب)، خیابان اتحاد در شرق تهران و خیابان آذربایجان مستقر هستند که همه ساله چه در ایام پرتقاضا محصول مانند ماه محرم و ماه رمضان و چه در سایر اوقات تحت نظارت اند و با وجود افزایش قیمت همچنان با خریداران همراهی می کنند.
وی در پایان به بیان توصیه هایی به خریداران این ظروف کرد و گفت: از برندهایی خریداری کنند که در انتها ظرف ساخت کالا هک شده باشد و در غیر این صورت خریداری نکنند. این حساسیت برای محصولاتی مانند کیسه زباله، سفره و ظروف یک بار مصرف بیشتر شده است. در اکثر جنس های چاپی از رنگ های صنعتی استفاده شده که این مورد بر سلامت اجناس تاثیر گذار است زیرا بهداشتی تلقی نمی شوند.
انتهای پیام/