که کارگران ساختمانی در مرحله اول باید کارت مهارت را از سازمان فنی و حرفه ای دریافت کنند و سپس در سامانه ثبت نام کنند. تمام کارگران ساختمانی از نحو ثبت مطلع هستند.
ساداتی افزود:در حال حاضر بیش از 60درصد حوادث ناشی از کار مربوط به کارگران ساختمانی است. بسیاری از ساختمان ها با طرح نظام مهندسی که از چند سال قبل شروع شده است، بیمه مکمل یا بیمه مسئولیت مدنی را دارند. آن دسته از افرادی که دچار مصدومیت شوند از طریق شرکت های بیمه گر تحت پوشش هستند و ماده 66 قانون تأمین اجتماعی هم برای آنها لحاظ می شود. در ماده 66 آمده است که اگر کارگرانی در حین کار، حادثه ای ببیند و دچار مصدومیت شدید شود، خانواده وی مستمری بگیر می شوند و آن کارگر تحت پوشش سازمان قرار می گیرد. شرکت های بیمه گر نیز باید به این تعهدات عمل کنند.
عضو هیئت مدیره کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران اظهار داشت:آن دسته از کارگرانی که دارای کارت مهارت هستند باید به انجمن ها مراجعه کنند و در سامانه ثبت نام کنند، بعد از ثبت نام و بررسی روند بیمه انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه بیشتر کارگران بدون آموزش کارت درجه 3 مهارت را دریافت کرده اند، گفت: ارتقای کیفی درجه سه به دو و دو به یک باید در راستای ارائه آموزش های لازم صورت گیرد.ارتقای مهارتی در زمینه پایه حقوقی کارگران موثر است و بیشتر کارگران از ارتقای مهارتی اطلاع لازم ندارند و قاعده اینست که کارگری که اطلاعات علمی داشته باشد، ضریب ایمنی نیز افزایش می یابد. ارتقای سطح فرهنگ ایمنی کارگران از دیگر برنامه هایی است که در انجمن های صنفی در دستور کار قرار دارد.