علی ربیعی پیش از ظهر امروز در همایش امنیت غذایی، سلامت و توسعه اظهار داشت: در دولت یازدهم سیاست رفاهی نه به عنوان سیاست ضمیمه شده بلکه به عنوان سیاست اصلی دنبال شده است.
وی با اشاره به بهبود رتبه جهانی ایران در فقر غذایی اظهار داشت: منحنی فقر غذایی کاهش داشته و از 18.5 به 6.8 درصد تنزل پیدا کرده است.
ربیعی همچنین به اهمیت زیرمجموعه کاری خود به وضعیت تغذیه نقاط محروم اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در برخی نقاط و از طریق مدارس مناطق شناسایی شده و سعی کردهایم یک وعده غذای گرم به همراه لبنیات را در این مناطق به طور روزانه توزیع کنیم و این طرح دو سال است که دنبال میشود.
وزیر کار با بیان اینکه ما در جامعه انواع سلامت را دنبال میکنیم، خاطرنشان کرد: سلامت جسم، سلامت اجتماعی و سلامت روانی بسیار مهم است و فقدان هر یک از اینها مشکلاتی را در جامعه ایجاد میکند. اگرچه من نمیگویم در این زمینه به طور کامل عمل کردهایم اما در بحث بیمههای درمانی طرح پرافتخار بیمه سلامت و طرح تحول سلامت توانسته است تا حدود زیادی بخش درمان را پوشش دهد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات صنایع به ویژه صنایع لبنی اشاره کرد و گفت: صنایع فداکار هستند و نرخ بازده در این شرایط بسیار پایین است اما نباید تولیدات لبنی دچار خلل شود و اگر قیمت را هم بالا ببریم طبقات پایین جامعه که قدرت خرید ندارند دچار مشکل میشوند.
ربیعی خطاب به منتقدانی که به فعالیت صندوقهای بازنشستگی در شرکتداری انتقاد دارند، گفت: آنهایی که نقد دارند چرا صندوقها شرکت دارند این را هم ببینند که این حسن وجود دارد که ما تمایلی به افزایش قیمت نشان نمیدهیم چون با افزایش قیمت محصولات دسترسی قشر آسیبپذیر به شیر ساده هم سخت شده و از آن محروم میشوند.
وی در پایان سخنان خود با اشاره به نوستالژی نسل دهه 30 و 40 به آرم شرکت صنایع ایران گفت: کودکی ما با شیر پاستوریزه 5 ریالی گذشت و عکس گاو نوستالژی نسل قدیم است که توصیه میکنیم آن را دوباره احیا کنند.