![رونمایی از اولین بسته اشتغالی دولت](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/JYZjXf9ymVwV/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRqolFhYjlGcmXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVlqAKEfw-R6xHkM9uJowkxA,,/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%85%D8%B2%D8%AF.jpg)
ابوالحسن فیروزآبادی با اعلام اینکه طرح ایجاد یک میلیون شغل در سال ۹۵ به مجلس ارائه می شود، گفت: این طرح در شورای اشتغال به عنوان برنامه محوری وزارتخانه مطرح شده و آماده ارائه به مجلس است.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با عملیاتی شدن این طرح، گام بزرگی برای ایجاد اشتغال در جامعه برداشته می شود.
وی پرداختن به موضوع بیکاری تحصیل کرده ها و ریشه کنی فقر در جامعه را از برنامه های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دوره پسابرجام برشمرد.
فیروزآبادی تصریح کرد: سال ۹۴ سال به ثمر رسیدن برجام بود و این گام بزرگ نتیجه یک دهه تلاش مردم در احقاق حق هسته ای است که با پذیرش آن جهانیان پذیرفتند که ایران در باشگاه هسته ای جهانی عضو شود و یکی از تولیدکنندگان سوخت هسته ای باشد.