به گزارش افکارخبر به نقل از فارس، احمد پورفلاح در مورد کاهش نرخ سود بانکی اظهار داشت: بسیاری از پارامترها در این میان تاثیرگذار است و به دلیل کمبود عرضه و تقاضا و به انحراف رفتن منابع و کمبود امکانات مالی که در کشور وجود دارد نمیتوانیم اقتصاد بازار را حاکم کنیم و در نتیجه اقشار آسیبپذیر صدمه میبینند.
پورفلاح خاطرنشان کرد: بارها گفتهایم نرخ بالای سود بانکی قیمت تمام شده را بالا میبرد و اگر قرار است این نرخ تغییر کند باید به گونهای تسهیلات توزیع شود که همه واحدهای تولیدی کوچک و متوسط نیز از آن بهره مند شوند نه آنکه برخی واحدهای تولیدی خاص از این طرح بهره ببرند.
وی نسبت به خروج سپردههای پسانداز مردم از حسابهای بانکی با کاهش نرخ سود هشدار داد و گفت: اکنون بانکها برای منابع خود روی سپردههای مردم حساب میکنند و اگر سود دچار شوک شود پولها از بانک خارج و بازار مسکن و طلا را متاثر میکند، نتیجه آن شده که شورای پول و اعتبار فعلاً تصمیم منطقی گرفته و کاهش سود سپردهها را منتفی اعلام کرده است چرا که باید در این زمینه کار کارشناسی بیشتری صورت گیرد و نباید شتابزده عمل کرد.
به گزارش فارس، طی دو هفته اخیر شورای پول و اعتبار در آخرین جلسه خود بانک مرکزی را موظف به ارائه گزارشی درباره نحوه کاهش نرخ سود بانکی کرد.
این هفته نیز جلسه شورای پول و اعتبار برگزار نشد.
پیش از این نیز وزیر اقتصاد در حاشیه جلسه شورای گفتوگو گفته بود بدون توجه به جانب عرضه تسهیلات کاهش نرخ سود بانکی به جایی نمی رسد و هدف شورا کاهش منطقی نرخ سود بانکی است