، مهدی یکتا در گفتوگو با «افکارخبر» درباره انحصار در واردات پوشاک اظهار داشت: «واردات پوشاک به دلیل اینکه بهصورت قاچاق انجام میشود، بنابراین هیچگونه انحصاری در آن وجود ندارد.»
وی درباره حجم و پراکندگی تولید داخل عنوان کرد: تولید داخل در حدود یک سوم این واردات است و پراکندگی ان در استانهای تهران، خراسانرضوی، اصفهان و مازندران است.
دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران تصریح کرد: حجم پوشاک وارداتی به ایران حدود ۶ میلیارد دلار در سال است که سودی حداقل برابر با ۴۰ درصد دارد.
یکتا با بیان اینکه زمان شکلگیری انحصار در کشور در این صنعت حدودا از سال ۸۰ بود، عنوان کرد: منشا این واردات منحصربهفرد، تعرفه بسیار بالای پوشاک است که دولت احمدینژاد وضع کرده بود.
وی متذکر شد: وزیر صنعت، معدن و تجارت، رییس سازمان توسعه تجارت، گمرک ایران، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان، مسوولانی هستند که باید درباره علل ایجاد قاچاق پوشاک و واردات بیرویه پاسخ دهند.
دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نساجی و پوشاک ایران خاطرنشان کرد: واردات پوشاک و صنعت نساجی تاکنون نزدیک به ۵۰۰ هزار شغل را از بین برده است.
شناسه خبر:
۴۵۵۵۰۳
دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نساجی و پوشاک در گفتوگو با «افکارخبر»
پشت پرده انحصار در واردات پوشاک / ۵ مسئولی که باید درباره قاچاق پوشاک پاسخ دهند
دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نساجی و پوشاک ایران گفت: واردات پوشاک و صنعت نساجی تاکنون نزدیک به ۵۰۰ هزار شغل را از بین برده است.
گروه اقتصادی
۰