به گزارشافکارنیوز،سازمان جهانی کار در تازه ترین گزارش خود درباره اشتغال جوانان اعلام کرد: مطالعات نشان می دهد عدم آموزش عالی برای میلیون ها نفر از جوانان جویای کار در کشورهای در حال توسعه پس از اتمام دوران متوسطه، باعثآسیب پذیری افراد در اشتغال و کشیده شدن به سمت مشاغل غیررسمی می شود.
بر اساس نتایج حاصل از بررسی های صورت گرفته در ۲۸ کشور جهان در سال های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳ میلادی، داشتن تحصیلات بالاتر از سطح متوسطه می تواند به عنوان یک تضمین قابل اعتماد در به دست آوردن یک کار رسمی با امنیت عمل کند.
به طور متوسط درصد قابل توجهی از افراد جوان دارای تحصیلات در کشورهای مطالعه شده امکان یافتن یک کار مناسب را داشته اند؛ در عین حال، هنوز هم ۷۵ درصد از کارگران جوان با مدارک دانشگاهی موفق به پیدا کردن یک کار مناسب می شوند.
تکمیل تحصیلات متوسطه در کشورهای کم درآمد می تواند در دستیابی به نتایج بهتر در بازار کار موثر باشد. از سویی، در این کشورها درصدی از افراد امکان دسترسی به آموزش و پرورش را ندارند. این مطالعه همچنین بر این موضوع تاکید دارد که نوع عدم تطابق مهارت نیروی کار در بین اقتصادهای پیشرفته و کم درآمد متفاوت است.
این بررسی ها در بنگلادش، کامبوج، نپال، ساموآ، ویتنام، ارمنستان، قرقیزستان، جمهوری سابق یوگسلاوی مقدونیه، جمهوری مولداوی، فدراسیون روسیه و اوکراین، برزیل، کلمبیا، السالوادور، جامائیکا و پرو، مصر، اردن، فلسطین و تونس، بنین، لیبریا، ماداگاسکار، مالاوی، جمهوری متحده تانزانیا، توگو، اوگاندا و زامبیا انجام شده است.
شناسه خبر:
۳۸۴۶۱۹
وضعیت اشتغال جوانان در ۲۸ کشور
سازمان جهانی کار با اشاره به اینکه تحصیلات می تواند نوعی تضمین قابل اعتماد برای اشتغال پایدار جوانان باشد اعلام کرد: ۷۵ درصد افراد دارای مدارک دانشگاهی موفق به یافتن شغل مناسب می شوند.
۰