![هشدار؛ برف و کولاک در جاده هزار](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/JsYvNx3crEbH/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwb8gXQLzm0KVkbz182Z_RjPhaRqCI9JPJbm3dleJbeMqXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVYD0YX-wlyO5_T-CgKqtqLQ,,/%D9%87%D8%B1%D8%A7%D8%B2.jpg)
سرهنگ سیاوش محبی دبیان داشت: بارش برف بهاری و کولاک از بامداد در محور هراز آغاز شده و این مسیر کوهستانی را لغزنده کرده است.
اخبار اجتماعی- محبی گفت: هم اکنون نیز شاهد بارش برف در محور هراز محدوده امام زاده هاشم (ع) هستیم.
وی افزود: بارندگی را در برخی از قسمتهای دیگر محور هراز شاهد هستیم که محورهای هراز و فیروزکوه به دلیل کولاک شدید بسته شد اما هم اکنون محور یاز و تردد در حال انجام است.
رئیس پلیس راه شرق استان تهران اظهار داشت: رانندگان با سرعت مطمئنه رانندگی کنند؛ از تخلفات حادثه ساز پرهیز کنند و با توجه به لغزنده بودن جاده ایمنی خود و همراهانشان را حفظ کنند.
وی با بیان این که هم اکنون محور هراز باز و تردد در این محور برقرار است اضافه کرد: مشکل تردد در این مسیر را نداریم اما حتی المقدور از رانندگان و مسافرین میخواهیم در مسیر جاده قرار نگیرند.
این مسئول در پایان تاکید کرد و افزود: رانندگان بدون تجهیزات زمستانی وارد محورهای کوهستانی هراز نشوند و حتماً زنجیر چرخ با خود به همراه داشته باشند.