اخبار اجتماعی- تصادفی مرگبار در اصفهان به دلیل کورس گذاشتن دو خودروی پورشه در چند روز پیش حاشیه های بسیاری به وجود آورد.
به گزارش افکارنیوز، در این تصادف یکی از پورشه ها از مسیر اصلی خود منحرف شده و با یک دستگاه پراید برخورد می کند که منجر به مرگ راننده آن می شود اما قسمت بدتر ماجرا این است که راکب یکی از پورشهها به طرز بسیار عجیبی با صحنه برخورد میکند و عربدهکشان از خسارات وارد شده به خودروی میلیاردی خود شکایت میکند و در مورد راننده پراید که در این حادثه کشته شده است میگوید: عیبی ندارد دیه او را پرداخت میکنیم!
راننده خودروی پورشه مقصر در ادامه پس از برخورد با یک خودروی پراید دیگر و یک خودروی پژو 206 و بروز خسارت به آنها از صحنه متواری شد.
سرهنگ خدادوست؛ فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان درباره ماجرای این پورشه سوار می گوید: پلیس اجازه نمیدهد عدهای با دور دور کردن و کورس گذاشتن خودروهای خود در خیابانها نظم و امنیت جامعه را برهم بزنند.
وی تصریح کرد: مأموران پلیس در اجرای قانون تفاوتی بین افراد قائل نیستند و با هر کسی در هر جایگاه و مقامی باشد در صورتی که قانون و حقوق شهروندی را زیر پا بگذارد، قاطعانه برخورد میکنند.
فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان با اشاره به اینکه راننده پورشه حادثهساز خود را به پلیس معرفی کرد، گفت: مأموران پلیس این فرماندهی محل زندگی راننده متواری را شناسایی کرده بودند که او خود را به پلیس معرفی کرد.
وی متذکر شد: در این زمینه پرونده تشکیل و راننده خاطی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفته که وی هماکنون با حکم مقام قضایی روانه زندان شده است.
نکته مهم در این میان اهمیت دارد موضوع اشرافی گری است، اینکه جوان و نوجوانی در خیابان های یک شهر بزرگ ویراژ دهند و بعد از تصادف با گستاخی تمام عربده کشی کنند و چون پدر آنها پولدار است خیال کنند جان و مال مردم اهمیتی ندارد و هر چیزی را می توانند با پول حل کنند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی چند سال پیش تذکری جدی در این باره دادند و جولان دادن برخی جوانهای سرمستِ غرورِ ثروت با خودروهای گرانقیمت در خیابانها را یکی دیگر از مظاهر ایجاد ناامنی روانی در جامعه برشمرده و تأکید کرده بودند: نیروی انتظامی باید برای ابعاد مختلف ناامنی برنامه داشته باشد و با آنها مقابله کند.
همچنین امام خامنه ای با اشاره به بلایاشرافیگری در کشور تصریح کردند: جلویاشرافیگری باید گرفته بشود؛ اشرافیگری بلای کشور است. وقتیاشرافیگری در قلّههای جامعه بهوجود آمد، سرریز خواهد شد به بدنه؛ وقتیاشرافیگری فرهنگ شد، میشود این. جلویاشرافیگری باید گرفته بشود. رفتار مسئولین، گفتار مسئولین، تعالیمی که میدهند، باید ضدّ این جهتاشرافیگری باشد؛ کمااینکه اسلام اینجوری است.
اشرافی گری امروز بلای جان مردم شده است، چه از آن مسئولی که خود را تافته جدا بافته نسبت به مردم می داند و در خانه میلیاردی زندگی می کند تا همین جوانی که با عربده کشی برایش جان یک شهروند دیگر پشیزی ارزش ندارد و اینگونه رفتار می کند.
مهمترین دلیل اشرافی گری سبک زندگی است، اینکه کم کاری متولیان فرهنگی کشور باعث شده سبک زندگی غربی جای سبک زندگی اسلامی را بگیرد و در نتیجه شاهد چنین صحنه های زشی در کشور باشیم.
انتظار می رود همانگونه که امام خامنه ای نیز بر آن تاکید داشتند با هر نوع اشرافی گری در کشور برخوردی جدی شود تا دیگر شاهد چنین تصاویر تلخی نباشیم.