لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در جامعه

برنامه سومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی تشکل‌های اجتماعی زنان و خانواده شهر تهران با حضور ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، محسنی بندپی استاندار تهران، حسن بیگی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار، نظری مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده، شهریور فرماندار شهرستان شمیرانات، شارقی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری، مروستی مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران و نمایندگان تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در محل استانداری تهران برگزار شد.

بندپی در این نشست با اشاره به تحریم‌های یکسویه و ظالمانه استکبار علیه ملت ایران اظهار داشت:اکنون در شرایط جنگ اقتصادی قرار داریم و برای پیشبرد هرچه بهتر امور باید از مشارکت همه آحاد جامعه به صورت همه جانبه استفاده کنیم. میزان مشروعیت حکومت و دستگاهی به مشارکت همه مردم جامعه بستگی داشته و اگر بتوانیم از همه جریان ها، تفکر‌ها و گروه‌ها در مناسبات اجرایی هر دستگاه بهره بگیریم در روند اجرای امور موفق خواهیم بود.

وی همچنین ضمن اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در جامعه تصریح کرد: بالغ بر نیمی از جمعیت کشور را زنان تشکیل داده و باید از تفکر خلاقیت‌ها و توانایی‌های گسترده‌ای نقش از اجتماع در پیشبرد امور استفاده کنیم.

وی خاطر نشان کرد: حوزه‌هایی نظیر آموزش و سلامت، بانوان جامعه نقش پیشرو و ارزنده‌ای را ایفا کرده، ولی در شاخص‌های مهمی نظیر شاخص سیاسی و تصدی مدیریتی و همچنین شاخص اقتصادی همچنان ظرفیت بالقوه زیادی برای بانوان وجود دارد.

استاندار تهران یادآور شد: بانوان ظرفیت بسیاری در حوزه اقتصادی دارند که باید بر این محور متمرکز شده و نقاط عطف آن را بالفعل کنیم چرا که زنان نباید از منظر اقتصادی آسیب پذیر باشند که در صورت این آسیب پذیری تبعات جدی را در جامعه شاهد خواهیم بود.

محسنی بندپی ضمن اشاره به ملاحظات روحی و روانی جامعه تاکید داشت: بر اساس آمار در استان تهران بالغ بر ۳۷ درصد جمعیت زنان بین ۱۵ تا ۶۴ سال با مسائل و معضلات روحی مواجه بوده و یا به پزشک مراجعه داشته اند که باید نسبت به آسیب شناسی علمی این مسئله توجه جدی و تخصصی داشته باشیم.

وی همچنین ضمن اشاره به اینکه سمن‌ها نهاد واسطه میان دولت و جامعه هستند و باید دغدغه‌ها و مطالبات مردم را به دولت منعکس کنند گفت: چرا که در صورت مشکلات و موانع پیش روی جامعه توسط این تشکل‌ها دولت خواهد توانست با همیت و تمرکز بیشتری نسبت به حل مسائل ورود کند.

محسنی بندپی افزود: تشکل‌های مردم نهاد دیده‌بان دولت هستند و ما نباید این نهاد‌های مردمی را رها کرده و نسبت به دغدغه‌های آن‌ها بی تفاوت باشیم. بر این اساس می‌توانند در حوزه کارآفرینی کمک حال مناسبات اقتصادی مردم بوده و مشکلات را با ساز و کاری تخصصی حل و فصل کنند.

بند پی تصریح کرد: استانداری تهران این آمادگی را دارد تا با شنیدن دغدغه‌های سمن‌ها نسبت به اقدامات بعدی در خصوص حل مشکلات تمهیدات لازم را در نظر بگیرد.