وزیر آموزش و پرورش در این جلسه با اشاره به اهمیت و ضرورت ساماندهی فعالیت مؤسسات آموزشی، اظهار کرد: در حال حاضر بخشی از مشکلاتی که در آموزشوپرورش وجود دارد ناشی از ملاحظه کاری ها است و باید برای ارتقای نظام آموزشی و پرورشی این ملاحظات کارشناسی شود تا خسرانی به فرایند تعلیم و تربیت وارد نشود.
وزیر آموزشوپرورش با بیان اینکه تاکنون برای انتقال پیام تغییر رویکرد آموزشوپرورش به جامعه، تلاشهای زیادی صورت گرفته، خاطر نشان کرد: رویکردهای آموزشوپرورش تغییر پیداکرده و علاوه بر مفاهیم شناختی، بر اساس محتوای سند تحول بنیادین باید به ساحتهای دیگر هم توجه شود و از این پس وزارتخانه در برنامههای خود پیگیریهای حقوقی و قانونی را برای رفع موانع و اجرای رویکردهای جدید اعمال خواهد کرد.
در این نشست ضمن ابلاغ وظایفی از سوی وزیر آموزش و پرورش به واحدهای ستادی، پیرامون تبلیغات و انتشار کتب های کمک درسی و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه مقرر شد در نشستی مشترک با وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی، موضوع صدور مجوز چاپ و انتشار کتاب های کمک درسی و ضرورت جلوگیری از تبعات و انحرافات تربیتی بررسی شود.
سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت های مردمی و سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی و مرکز سنجش موظف به بازنگری در نحوه تعامل و صدور مجوز و هماهنگ شدن سیاست ها و فعالیت های جاری با رویکردهای جدید وزارت آموزش و پرورش شدند.
در این نشست، سرپرست سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی، رئیس مرکز سنجش، سرپرست معاونت آموزش متوسطه، رئیس مدارس و مراکز غیر دولتی و سازمان مشارکتهای مردمی، رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی، معاون حقوقی و امور مجلس، مدیرکل دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی و معاون اداره کل بازرسی و ارزیابی عملکرد حضور داشتند و هریک به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.