انوشیروان محسنی بندپی سرپرست سابق وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه وزاری تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: ابتدا از زحمات و تلاش های علی ربیعی که طی ۵ سال در این وزارتخانه اقدامات ماندگار و اثربخشی را انجام دادند, تشکر میکنم .
وی با اشاره به اقدامات موثر وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برخورداری ۱۱ میلیون جمعیت حاشیه شهر از بیمه، افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، پیگیری و تلاش برای تصویب قانون حمایت از افراد دارای معلولیت، افزایش دستمزد کارگران نسبت به تورم، سه جانبه گرایی و گسترش کمی و کیفی دربزرگترین سازمان بیمه گر اجتماعی در نقاط مختلف کشور و نقاط کم برخوردار از اقدامات ارزشمند ربیعی بود.
بندپی با بیان اینکه در مدت ۲ ماه و نیم سرپرستی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از معاونین خوبی برخودار بودم، گفت: سعی شد اقداماتی در جهت تقویت اقدامات قبلی و ایجاد بستر جدید برای وزیر جدید فراهم شود.
وی گفت: در این مدت ۴۰۰ هزار معلول را جزء مستمری بگیران قرار دادیم و ۱.۵میلیارد دلاری که برای به فعالیت درآوردن مزیت نسبی و اشتغال پایدار مطرح بود را صرف کردیم که چهار بانک در آن مشارکت داشتند.
سرپرست سابق وزارت رفاه گفت: اصلاح نظام بنگاه داری و شناسایی بنگاههای ضررده و قرار گرفتن بسیاری بنگاهها در شرایط بورس را در دستور کار قرار دادیم.
وی با بیان اینکه شریعتمداری در شرایط خاص عهده دار وزارت شده است، عنوان کرد: او در شرایط خاصی رای اعتماد بالایی کسب کرد و برنامه هایش در شرایط تحریم از قوتی برخوردار است که کمک میکند بتوانیم مشکلات خود را حل کنیم و به وضع مطلوب برسیم.
بندپی با بیان اینکه این وزارتخانه ابعاد مختلفی دارد و از جامعه هدف متنوعی برخوردار است و کودکان آسیب دیده کار، کارگران و زنان سرپرست خانوار را شامل می شود، افزود: علی رغم افزایش دستمزدها هنوز نیازمند حمایتهای ویژه برای کارگران هستیم.
وی با بیان اینکه در پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی که به صورت علمی و تخصصی در برنامه ششم به آن پرداخته شده و جلسات ویژه ای هم در این خصوص با رهبری داریم نباید غافل نشویم، گفت: محوریترین دستگاه در کنترل آسیبها وزارت رفاه است. قطعا تنها مسئول ایجاد کار نیستیم اما سیاست گذاری را برعهده داریم.
بندپی ادامه داد: صیانت از اشتغال موجود مهم تر از ایجاد اشتغال جدید در شرایط بحرانی است.
وی با بیان اینکه در کنار این بحث ترویج توسعه تعاون حائز اهمیت است تا افراد توانمند در قالب یک شبکه ملی دور یکدیگر جمع شوند، گفت : باید توجه ویژه ای به پایدارسازی صندوق های بازنشستگی و ارائه خدمات اجتماعی در تامین اجتماعی کرد.
سرپرست سابق وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امیدوارم با جهتگیری درست امکانی فراهم شود تا در شرایط کنونی بزرگترین وزارتخانه اجتماعی را یار و مددکار باشیم و شاهد اقدامات خوبی در این زمینه باشیم.