آخرین جزئیات از سفر عباس عراقچی به مسقط برای مذاکره ایران و آمریکا

«اسماعیل بقائی» با اشاره به تفاهم دو طرف جهت برگزاری نشست فنی-کارشناسی همزمان با حضور مذاکره‌کنندگان ارشد دو کشور، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته توسط میزبان عمانی و توافق ایران و آمریکا، روز شنبه ۶ اردیبهشت، نشست‌های کارشناسی و گفت وگوهای غیرمستقیم وزیر امور خارجه کشورمان با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا برگزار خواهد شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه پیشرفت در مذاکرات را مستلزم نشان‌دادن حسن نیت، جدیت و واقع‌نگری از سوی طرف مقابل دانست و تاکید کرد هیات نمایندگی جمهوری اسلامی ایران با مد نظر قرار دادن سوابق و تجارب قبلی هر گام خود را با توجه به رفتار طرف مقابل تنظیم کرده و از هیچ کوششی برای استیفای حقوق و منافع مشروع ملت ایران دریغ نخواهد کرد.

به گزارش ایرنا، دور دوم گفت‌وگوهای جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا روز شنبه -۳۰ فرودین- به صورت غیر مستقیم و با میانجیگری عمان در رم پایتخت ایتالیا و  دور نخست این مذاکرات شنبه -۲۳ فروردین- در مسقط عمان برگزار شده بود.