مردم کدام مناطق بیشتر سرطان ریه می‌گیرند؟

سرطان ریه نوعی بیماری است که مشخصه آن رشد کنترل نشده سلول در بافت‌های ریه است. نتایج تحقیقات ثابت کرده است که شرایط محل زندگی می‌تواند موجب و یا سدی در برابر ابتلا به این نوع سرطان باشد.
بر اساس این گزارشات افرادی که روی زمین‌های پست زندگی می‌کنند بیشتر در معرض سرطان ریه هستند و در مقایسه با افرادی که در مناطق کوهستانی زندگی می‌کنند فاکتور‌های خطرناک بسیاری مثل دود، سیگار کشیدن، ژنتیک، کار در معدن و تاثیر آلودگی هوا روی سلامت از عوامل سرطان ریه است؛ و طبق دورنگار هوای سرزمین‌های پست غلیظ‌تر و غنی از اکسیژن است در کنار این همه فواید برای عضو‌های بدن، خطرناک نیز می‌باشد.

اکسیژن فاکتوری غیر معمول است که هر زمان ما آن را دریافت می‌کنیم در واقع بدن است که غذا را به انرژی تبدیل می‌کند.

متاسفانه اکسایش پرسه متابولیکی است که رادیکال‌های آزاد را رها می‌کند سرطان زاست.

در واقع این اتم‌های فعال باعث آسیب دیدن عضو‌های بدن و DNA و جهش سلول‌ها می‌شود که باعث سرطان می‌شود؛ و ریا انسان‌ها اولین عضوی است که در معرض اکسیژن قرار می‌گیرد به همین دلیل بیشتر هم در معرض سرطان است.
به منظور کاهش سرطان ریه باید بالاتر از سطح دریا‌ها مثلا در سطح کوه‌ها زندگی کنید، چون در آن قسمت هوا سالم‌تر و رقیق‌تر است و ریه کمتر در معرض خطر است.
سرطان ریه و علل رایج ابتلا به این سرطان خطرناک
سرطان ریه نوعی بیماری است که مشخصه آن رشد کنترل نشده سلول در بافت‌های ریه است. گفتنی است که اگر این بیماری درمان نشود، رشد سلولی می‌تواند در یک فرایند به نام متاستاز به بیرون از ریه گسترش پیدا کند و به بافت‌های اطراف یا سایر اعضای بدن برسد. انواع اصلی سرطان ریه سرطان‌های ریه سلول کوچک (SCLC)، که سرطان سلولی جو شکل نیز نامیده می‌شود، و سرطان ریه سلول غیر کوچک (NSCLC) هستند. شایع‌ترین علائم عبارتند از: سرفه (همراه با خلط خونی)، کاهش وزن و تنگی نفس.
دلیل ۹۰ درصد از سرطان‌های ریه قرار گرفتن در معرض دود دخانیات برای یک مدت طولانی است. درصد ابتلا به سرطان ریه در افرادی که سیگار نمی‌کشند ۱۵ ٪ است.