فاطمه رهبر، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد با تاکید بر اینکه ولویت نخست این نهاد رسیدگی به مناطق محروم و مرزی است اعلام کرد: بر این اساس بیش از ۳۰ درصد از اعتبارات کمیته امداد که معادل ۵۰۰ میلیارد تومان میشود، به مددجویان ساکن در این مناطق اختصاص یافته است.
وی با اشاره به برونسپاری خدمات مددکاری کمیته امداد از تدوین شیوهنامه این امر تا پایان شهریورماه خبر داد و افزود: امیدواریم با اجرای این برنامه شاهد تقویت کمی و کیفی خدمات مددکاری به مددجویان با رویکرد خانواده محوری باشیم.
رهبر بر حذف پرونده فیزیکی خانوارهای تحت حمایت و استفاده از روشهای نوین الکترونیکی تاکید کرد و گفت: با هدف کاهش مراجعات حضوری مددجویان، افزایش سرعت خدماتدهی و کاهش هزینهها سایت «خدمات حمایتی مددجویان» طراحی شده است تا افراد تحت حمایت از طریق آن درخواست خود را ثبت کنند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد با تاکید بر اینکه خدمات کمیته امداد در مدت زمان مشخصی به برخی از مددجویان داده میشود افزود: شناسنامه ای ویژه مددجویان تهیه شده است تا علاوه بر اطلاعات مددجو، نیازها و خدمات داده شده، زمان خروج وی از چرخه حمایتی در آن مشخص باشد.
وی با اشاره به اینکه با اجرای طرح پالایش مددجویان تحت حمایت کمیته امداد در سال ۹۵، ۲۵۹ هزار خانوار با جمعیت حدود ۶۰۰ هزار نفر از چرخه حمایتی این نهاد خارج شدند، گفت: با صرفه جویی در طرح پالایش، صف های ایجاد شده برای دریافت تسهیلات ازدواج و وام کارگشایی برداشته شد.
رهبر با بیان این هم اکنون سه هزار و ۹۰۰ مددکار در کمیته امداد خدمت می کنند افزود: سهم هر مددکار به طور میانگین ۴۰۰ تا ۴۹۰ پرونده است که این رقم باید تا پایان برنامه ششم کمیته امداد به ۱۰۰ پرونده کاهش یابد.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد بر جایگزینی تسهیلات معوض به جای بلاعوض تاکید کرد و گفت: اگر پول در گردش باشد میتوان زمینه توانمندسازی افراد بیشتری را فراهم کرد.