چرا زیر چشممان پف می کند؟

محسن بهمنی کشکولی در ارتباط با موضوع پف پلک، اظهار داشت: افزایش سن از شایع‌ترین دلایل پف پلک پایین به شمار می‌رود که علاوه بر این مشکل شولی تاندون‌های پلک، چین و چروک پوست پلک، افتادن پلک پایین و کاهش فعالیت پمپ اشکی نیز ایجاد می‌شود.

وی افزود: تنها راه درمان پف پلک جراحی است اما قبل از آن باید معاینه چشم، پمپ اشکی، تاندون چشم و سطح کره چشم به صورت کامل انجام شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: حین جراحی نیز مشکلات دیگری همراه پف چشم باید رفع شود تا عملکرد بهتری در ساختمان اطراف چشم حاصل شود.همچنین زمانی که پف‌های زیرچشمبرداشته می‌شود بخشی از این پف‌ها باید در گودی کاشته شود، تاندون پلکی محکم، پمپ اشکی مورد توجه و عضله پلک طوری باشد که به سمت بالا رفته و حالت گرد شدن به چشم ندهد.

کشکولی اضافه کرد: هدف از انجام این جراحی علاوه بر زیبایی بهبود عملکرد پلک نیز است و یکی از مسائل مهمی که باید توجه داشت این بوده که چروکیدگی پلک پایین را خیلی نمی‌توان از طریق جراحی بهبود داد چرا که باعث تغییر غیرطبیعی پلک به سمت پایین و بیرون می‌شود.

این جراح پلاستیک و ترمیمی چشم عنوان کرد: چین و چروک زیر چشم به روش غیرجراحی همچون بوتاکسو فیلر بهبود می‌یابد که باید این امر توسط پزشک حاذق انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: ژنتیک و وراثت نیز از دلایل دیگر پف چشم بوده که از 18 سالگی در برخی از افراد بروز می‌یابد،‌ آلرژی و بیماری‌های تیروئید چشمی نیز سبب این مسئله می‌شود که قبل از جراحی اگر فرد بیماری زمینه‌ای دارد باید 6 تا 9 ماه تحت کنترل پزشک بوده و سپس عمل جراحی رفع پف انجام شود.