پرویز سروری اظهار کرد: بهنظر من شورا در حال حاضر بهجای اینکه خطاهای خودش را جبران کند، بهدنبال تکثیر این خطاهاست. در حال حاضر این اشکال اساسی به شورا وارد است که چرا یک فرد ناکارآمد و بیمار را برای شهر انتخاب کردند در حالی که سابقه بیماری او روشن بود.
وی ادامه داد: نکته دیگر اینکه انتخاب گزینه مورد نظر شورای شهر با صد درصد رأی اعضا شکل گرفت و شش ماه بعد منجر به استعفای شهردار شد، آن هم به همان دلیل بیماریای که از قبل پیشبینی میشد.
سروری تصریح کرد: بهنظرم شورا برای اینکه بتواند بهگونهای از انتخاب خودش دفاع کند و در افکار عمومی کمتر مورد سؤال قرار بگیرد دست به این کار زده است اما این کار را بدتر میکند.
وی گفت: نجفی در این هفت ماهی که شهردار بوده جز ناکارآمدی و تعطیلی پروژههای شهری و عدم توانایی در اداره شهر تهران نتوانسته کارنامه روشنی از خود ارائه کند، ضمن اینکه در حال حاضر هم بیمار است و طبق گفته خودش باید بستری شود و چندماهی عملاً قادر نخواهد بود کاری را انجام دهد.
عضو سابق شورای شهر تهران عنوان کرد: در غیاب نجفی معاونین او هم نمیتوانند جای شهردار را پر کنند و کار بدتر خواهد شد بنابراین این مسئله میتواند خسارتهای زیادی به شهر و مردم وارد کند چون مردم هر روز با شهر ارتباط دارند.
وی بیان کرد: شهر بدون شهردار عملاً یک ماشین بدون راننده است که فرمان همین طور در دست افراد مختلف قرار میگیرد و هر زمان یک مسیری را میرود.
عضو سابق شورای شهر تهران با اشاره به هزینه بازیهای سیاسی شورا برای شهر گفت: بهنظرم قطار شورای شهر بهسمت ایستگاه انحلال پیش میرود، درست شبیه شورای اول و از سوی دیگر ادامه این وضعیت میتواند به بیاعتمادی مردم و سرخوردگی منجر شود.
سروری عنوان کرد: این مردم یک دوره پرتحرک شهر را مشاهده کردهاند، شهری که هر روز در مسیر توسعه و اقدامات مؤثر بوده است، شهرداری که هر روز حضور فعالی داشته و ساعات زیادی از روز را در محل کارش سپری میکرده است بنابراین چون مردم دوره قبل را دیدهاند در حال حاضر ادامه این وضعیت برایشان سخت است.
وی اظهار کرد: این مسائل برای شورای شهر یک زنگ خطر جدی است و طبیعتاً حرکت شورای شهر بهسمت انحلال حتماً میتواند برای مردم خسارات بیشتری را تولید کند.
عضو سابق شورای شهر تهران تأکید کرد: این وضعیت بیثبات و ناپایدار در شورای شهر و شهرداری حتماً سطح خدمات به مردم را کاهش میدهد و عملاً تمرکز مدیران شهرداری را از کار به حاشیه منتقل میکند، یعنی این اقدامات، شورا و شهرداری را از متن به حاشیه سوق میدهد، به همین علت شورای شهر حتماً باید در اقدامات غلط خود تجدید نظر کند.
وی بیان کرد: وقتی لیستی با سهمیهبندی شکل میگیرد با سهمیهبندی هم ادامه پیدا میکند. شورای پنجم شرکت سهامی احزاب سیاسی است و این احزاب سیاسی هرکدام در زمان بستن لیست بهدنبال سهمیه بودند و در حال حاضر هم بهدنبال سهمیه از قدرت هستند و آنچه فراموش شده مسئله خدمت به مردم است.
عضو سابق شورای شهر تهران عنوان کرد: هرکسی بهدنبال این است که شهردار از خودش باشد و یا در شهرداری بتواند از پستها و جایگاههای بیشتری برخوردار شود. این کش و واکشی که بر سر قدرت در شورا میبینیم نتیجه لیست غلط و مبتنی بر سهمیهبندی است که شکل گرفته و این سهمیهبندی در تصمیمات شورا و عملکرد شهرداری هر روز خود را بیشتر نشان میدهد.