به زودی؛ ساختار آموزش و پرورش تغییر می کند

علی الهیار ترکمن، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در نشست معاونین و  مدیران کل سراسر کشور مورد اصلاح ساختار سازمانی گفت: مثلث ساختار، منابع مالی و نیروی انسانی در فرایند اثربخشی سازمان بسیار موثر است.

وی افزود: ساختار و نیروی انسانی تاثیر مستقیم بر نرخ نیاز منابع مالی دارد، به همین علت روی ساختار از سوی دولت، بسیار تاکید شده  است تا ساختار در دستگاه‌های دولتی اصلاح شود.

الهیار گفت: با توجه به نامه مهرماه ریاست جمهوری در جهت چابک سازی دولت، دستگاه‌های دولتی باید به پنج معاونت و 30 باکس تغییر یابند. برای اجرای دستور ریاست جمهوری کارگروهی تشکیل شده است تا بنیان‌های آموزشی و پرورشی این وزارت خانه تضعیف نشود.

 معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: پس از تصویب چارت ستاد و اصلاح آنها این تغییرات در استان‌ها هم رخ خواهد داد.

* ممکن است اثربخشی اجرای راهکارهای تحول بنیادین در مدارس ضعیف باشد

رضا مددی مشاور وزیر و رئیس ستاد اجرای سند تحول بنیادین در این گردهمایی گفت: 131 راهکار برای سند تحول تولید شده است و از همه حوزه‌ها خواسته شده بود تا از سال 90 در قبال هر راهکار سند تحول برنامه‌هایی را که انجام داده‌اند بیان کنند و با خود ارزیابی، عملکرد خود را در قبال سند تحول بنیادین بسنجند.

وی ادامه داد:  راهکارهایی هست که چندین برنامه برای آن اجرا شده است اما ممکن است اثر بخشی آنها در مدرسه ضعیف باشد که با بررسی این مسائل سعی در اثربخش کردن برنامه‌ها داریم.

مددی اذعان داشت:  اجرای سند تحول از مسیر اجرای برنامه‌های توسعه و سنواتی راهکار دیگری ندارد و همه حوزه‌ها می‌دانند کدام یک از راهکارهای سند تحول مرتبط با آنها است و برنامه‌های اجرایی سنواتی و توسعه‌ای خود را در این راستا دیده‌اند.

مشاور وزیر آموزش‌وپرورش گفت: با روش خود ارزیابی هر حوزه وظیفه دارد که برنامه‌های خود و عملکرد برنامه‌های استان‌ها را بررسی کند و سپس ما این ارزیابی‌ها را پایش و درستی آن را بررسی می‌کنیم.