باز کردن رگهای بسته شده قلب، کاری است نه چندان سخت که در جای خود و در مقاله ای مستقل و مفصل به آن خوهیم پرداخت امّا برای خالی نبودن عریضه، این نسخه را که این روزها در بین بیماران قلبی، شهرتی به هم زده است را برایتان آورده ام. این نسخه بنا بر نقل مشهور در فضای مجازی، بر اساس توصیه متخصّصان «دانشکده پزشکی ارلانگن» آلمان نگاشته شده است؛ اگرچه در صحت این انتساب شک و شبهه هایی وجود دارد امّا به تجربه، آن را نسخه ای کارساز و موثّر یافته ام؛ اگرچه اعتقاد شخصی من این است که برای این بیماران نباید به این تک نسخه یا نسخه های مشابه اکتفا کرد و ضرورت دارد که دوره های درمانی کاملی برایشان انجام شود.
1 - روش تهیه
هسته 5 عدد لیموترش بزرگ یا ۱۵ عدد لیموترش کوچک را خارج کنید ولی پوست آنها را نگیرید. سپس آنها را با 30 حبه سیر متوسط پوست گرفته در مخلوط کن بریزید. پس از آن که همه محتویات در مخلوط کن له شد؛ آنها را با یک لیتر آب (5 لیوان معمولی) روی شعله کم بگذارید تا جوش بیاید. با اولین جوش، شعله را خاموش کرده؛ آن را از صافی رد کنید. مخلوط صاف شده را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
2- روش مصرف
روزانه دو بار و هر بار نصف استکان کوچک از عصاره را، قبل یا بعد از غذاهای اصلی(ناهار و شام)، میل نمایید. اگر مشکل معده ندارید قبل از ناهار و شام وگرنه بعد از آنها مصرف کنید.
پس از سپری شدن سه هفته از مصرف مداوم این عصاره طبیعی، احساس جوانی و شادابی را در بدنتان لمس خواهید کرد و به تدریج، گرفتگی های رگ های بدن و همچنین عوارض آنها(مثل کاهش دید و سنگینی گوش) مسیر بهبودی را خواهند پیمود.
به یاد داشته باشید ؛ بعد از مصرف یک دوره سه هفته ای، یک هفته مصرف دارو را قطع کرده؛ سپس دومین دوره مصرف سه هفته ای را اجرا کنید. به این ترتیب یک دوره درمانی، کامل خواهد شد.
3 - بوی سیر
بوی سیری که با خوردن این عصاره از دهان شما استشمام خواهد شد؛ آن قدر خفیف است که کسی متوجّه آن نخواهد شد؛ لذا بدون نگرانی از این بابت، دارو را مصرف نمایید.
4 – سایر خواصّ
مصرف این عصاره، علاوه بر باز کردن گرفتگی های عروقی، چربی خون را کنترل می کند؛ جرم دندان را کاهش می دهد؛ و برای کسانی که سایش دندان ( دندان قروچه ) دارند هم، مفید است. مصرف این دارو به مبتلایان به فشار خون و کبد چرب هم توصیه می شود.
تذکّرات
1- برای اینکه پوست سیر را راحت تر بکنید، آن را در آب خیس کنید.
2- در بسیاری از پایگاه ها و نیز منبع اصلی این مقاله، بر مصرف روزی یک بار این عصاره تاکید شده است اما تجربه بنده مصرف روزی دو بار را به ویژه دربیماران دچار گرفتگی های شدید عروقی مفیدتر می داند. کسانی که مشکلات خفیفی دارند یا به عنوان یک اقدام پیشگیرانه به این درمان اقدام می کنند بهتر است همان روزی یک بار دارو را مصرف کنند.
3- دوره درمان با همان دو دوره سه هفته ای و استراحت یک هفته ای بین آن تکمیل می شود. پیشنهاد می کنیم این روش درمانی ارزان و موثر را سالی یک بار تکرار کنید.
4- ادامه طولانی تر این درمان باید با نظر پزشک مجرّب طب سنتی صورت گیرد چراکه این دارو از دسته داروهای دارای درجه قدرت بالا(سه از چهار) محسوب می شود. ادامه بدون بی دلیل این دارو می تواند آسیب هایی را به عروق وارد کند. اگرچه با توجه به شیوع بسیار بالای رسوبات عروقی در بین مردم، این خطر چندان زیاد نیست اما به هرحال مشورت با پزشک مجرب ضروری است.
5- مصرف همزمان این عصاره با داروهای قلبی یا سایر داروهای شیمیایی بلامانع است.
6- این عصاره معمولا عارضه خاصی ایجاد نمی کند. فقط:
- بیمارانی که مشکلات معدی یا گوارشی دارند ممکن است نتوانند آن را تحمّل کنند. البته این مساله از قبل قابل پیش بینی دقیق نیست و بعد از مصرف معلوم می شود. در صورت بروز مشکل، اگر مشکل شدید است دارو را قطع کنید وگرنه دارو را با کمی عرق آویشن یا بابونه مصرف کنید.
- در بیماران دیابتی ممکن است اندکی قند خون را افزایش دهد که جای نگرانی نیست.
- در برخی بیماران ممکن است مصرف عصاره باعث کاهش فشار خون و حالت هایی از جمله سرگیجه شود که می توان با مصرف کمی عسل یا خرما آن را کنترل کرد.
- چنان که گفتیم استفاده طولانی و بدون ضرورت این دارو ممکن است آسیب هایی به بافت داخلی عروق بزند.
7- همان طور که گفته شد این عصاره تقریبا برای همه افراد حتّی کسانی که مشکل طبّی خاصی ندارند هم قابل استفاده است.
8- این عصاره، در درمان انواع گرفتگی های عروقی در نقاط مختلف بدن و به ویژه قلب موثر است. گرفتگی های خفیف عروق کرونر قلب، در صورت مصرف عصاره روند بهبودی را خواهند پیمود. در بیماری های شدیدتر و ازجمله گرفتگی های با درصد بالای عروق قلبی، اگرچه مصرف این عصاره باز هم خیلی خوب است امّا جای مراجعه به پزشک حاذق را نمی گیرد.