معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران افزود: ملاک محاسبه مبالغ موجود در قبوض، براساس عوارض سال۱۳۹۵و بر مبنای دفترچه ارزش معاملاتی املاک متعلق به سال۱۳۹۳است که با توجه به مصوبات شورای اسلامی شهر تهران در صورت عدم پرداخت عوارض تابلو و بهای خدمات مدیریت پسماند، بدهی های مذکور بر اساس آخرین تعرفه محاسبه می شود. بر همین اساس مبلغ بهای خدمات و عوارض تابلو تا پایان سال۱۳۹۵ به صورت علی الحساب بوده که پس از تعیین نرخ تصویبی سال۱۳۹۶ به روزآوری و در قبوض آتی اعلام می شود.
حسینی مکارم با اشاره به وضعیت درآمدهای شهرداری که از طریق پرداخت قبوض شهروندان انجام می شود، گفت: قبوض مذکور شامل بدهی معوق شهروندان تهرانی است و عوارض و بهای خدمات سال جاری درآن گنجانده نشده و از طرق مختلف قابل پرداخت است.
وی در ادامه گفت: یکی از راه های پرداخت غیرحضوری قبوض، پرتال شهرداری تهران به نشانی www.Tehran.ir است. همچنین پرداخت قبوض از طریق اینترنت بانک، موبایل بانک، تلفن بانک، سامانه تلفنی ۱۳۷شهرداری تهران، کلیه شعب بانک ها و سایر سامانه های پرداخت اینترنتی با استفاده از شناسه قبض و شناسه پرداخت امکان پذیر است.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در ادامه درآمدهای پایدار ازجمله عوارض نوسازی، کسب و پیشه، تابلوهای صنفی، خودرو و بهای خدمات مدیریت پسماند را مناسبترین منابع درآمد شهرداری ها برای توسعه و عمران شهر و ارائه خدمات مطلوب تر برشمرد و در پایان اظهار امیدواری کرد، شهروندان تهرانی در فرصت محدود اعلام شده، با مشارکت در پرداخت به موقع عوارض در آبادانی و عمران شهر خود سهیم بوده و مدیریت شهری را نیز در رسیدن به این امر یاری کنند.