محمد حسین امید اظهار داشت: دانشگاه علمی کاربردی 25 سال قبل با هدف تامین نیروی ماهر برای کشور راه اندازی شد. تاکنون یک میلیون و 200 هزار دانشجو در حوزه مهارتی توسط این دانشگاه در کشور تربیت شده اند و در حال حاضر نزدیک به 500 هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل و مهارت آموزی هستند.
وی ادامه داد: اگرچه این دانشگاه در کشور دیر راه اندازی شد اما توانسته بخشی از نیاز کشور را تامین کند. در کشور آلمان 80 درصد مراکز علمی مهارتی هستند اما در کشورما تنها دو دانشگاه مهارت آموز هستند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: وظیفه ما تربیت نیروی مهارتی است و در 4 زیر گروه صنعت،کشاورزی،مدیریت و سلامت اجتماعی و فرهنگ و هنر دانشجو تربیت می کنیم. این دانشگاه دارای 800 کد رشته در دوره های کاردانی تا کارشناسی ارشد است و 500 عنوان آموزش های تکمیلی داریم. دانشگاه علمی کاربردی دانشجو محور است و براساس نیاز کشور و بازار دانشجو تربیت می کند.
امید در مورد انتقاد از برخی رشته های این دانشگاه گفت: هر ترم رشته های این دانشگاه بازنگری می شود و اگر رشته ای فاقد بازار و متقاضی باشد حذف می شود و به جای آن رشته ای جدید بسته به نیاز افراد طراحی می شود. هیچ مشکلی با حذف رشته های فاقد متقاضی نداریم.