17 هزار زن توانمند شده اند

انوشیروان محسنی بندپی در آیین نکوداشت مولاوردی گفت: اگر نیروی انسانی هر کشوری، سازمان و نظامی را به عنوان کلیدی ترین و محوری‌ترین نیرو برای رشد و تعالی آن کشور و آن سازمان در نظر بگیریم، بطور قطع آن کشور  یا سازمان  وقتی موفق است که شرایط را برای بهره‌مندی و برخورداری آحاد جامعه برای همه اقشار خودش فراهم کند.

وی افزود: نیمی از جمعیت کشور زنان هستند و در تمام تصدی هایی که این افراد هرچند اندک عهده دار بودند، اثربخشی،  کارآمدی، پشتکار و صداقت را شاهد هستیم و ارتقای تصدی‌های زنان در پست های مدیریتی یکی از شاخص‌های عدالت جنسیتی است که باید در کشور محقق شود؛ زیرا به عنوان مطالبه و حقی است که نیمی از جمعیت کشور باید از آن برخوردار باشند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: وقتی شاخص ها بررسی می کنیم می بینیم زنان در شاخص های مربوط به آموزش خوب پیشرفت کرده اند. به طوریکه ما به ازای هر یکصد دانشجوی پسر، 130 دانشجوی دختر و در ازای هر یکصد مرد سالمند باسواد، 91 زن سالمند باسواد داریم اما در شاخص های کسب و کار و اقتصادی و تصدی ها،  می لنگیم که البته اینها دیگر به سیاست گذاری ها بازمی گردد و به ازای هر یکصد مرد شاغل، 22 زن شاغل داریم.

وی با اشاره به آمارهایی در بهزیستی افزود: در توانمندسازی، 180 هزار زن سرپرست خانوار به صورت مستمر از سوی ما حمایت می شوند؛ یکصد هزار نفر تحت بیمه اجتماعی قرار دارند. همچنین توانسته‌ایم 17 هزار زن را از طریق  توانمندسازی از چرخه حمایت مستقیم بهزیستی خارج کنیم.