بهترین گزینه برای به امانت گذاشتن زیورآلات خانم‌ها

 سردار مسعود منفرد خود مراقبتی در سفرهای تابستانه را اقدامی لازم از سوی خانواده‌ها برشمرد و گفت: با توجه به اینکه در فصل تعطیلی مدارس و سفرهای تابستانه قرار داریم، توصیه ما این است که اصل "خودمراقبتی" را خانواده‌ها فراموش نکنند و بدانند که این کار از سوی افراد، کمکی بزرگ به همکاران ما در مجموعه پلیس است.

وی در توصیه ای به خانم‌ها افزود: آویختن زیور آلات و حمل آن در سفرهای تابستانه ممکن است خدای ناکرده عاملی برای سرقت از سوی افراد سودجو باشد به همین خاطر خانم‌هایی که اشیای گران بها دارند تا آنجا که می‌توانند از بردن زیورآلات در سفرها پرهیز کنند.

صندوق امانات بانک‌ها گزینه ای مناسب برای سپردن زیورآلات

جانشین پلیس آگاهی ناجا، وجود صندوق امانات در بانک‌ها را بهترین گزینه برای به امانت گذاشتن زیورآلات خانم‌ها دانست و اظهار کرد: خوشبختانه امروزه به کار گیری صندوق‌های امانتداری در بانک‌های کشور باعث شده تا مکان امن و مناسبی برای نگهداری اشیای گران قیمت به وجود آید و توصیه ما به خانم‌ها این است که قبل از هرگونه مسافرت، زیور آلات خود را نزد این بانک‌ها به امانت بسپارند.

این مقام ارشد پلیس آگاهی ادامه داد: کسانی که به هر دلیلی قصد سپردن زیور آلات خود را به امانتداری بانک ها ندارند آن را حتما به اقوام نزدیکی که به آن‌ها اعتماد دارند بسپارند و یا اگر قرار است آن را با خود در طول سفر به همراه داشته باشند حتما در نگهداری آن دقت کنند و از قرار دادن در صندوق عقب خودرو و رها کردن آن جدا خودداری کنند.

وی در توصیه به برخی از خانواده‌ها تصریح کرد: والدین باید در طول سفر حواسشان به فرزندان کوچک خود که اشیای زینتی و گران بها  دارند، باشد و تا آنجا که امکان دارد از به همراه داشتن و آویزان کردن اشیای گران قیمت به فرزندانشان در محل‌های تفرجگاهی شلوغ و یا در هنگام بازی در مکان‌های خلوت ممانعت کنند.

سردار منفرد به "همسایه بانی" و مراقبت بیشتر از منزل در سفرهای تابستانی توسط خانواده‌ها اشاره کرد و گفت: "همسایه بانی" و سپردن منزل به همسایه در حفظ و مراقبت بیشتر منزل در هنگامی که افراد یک خانواده قصد سفر دارند از جمله روش‌های پسندیده و معقول است اما خانواده‌ها باید از مطلع ساختن همگان برای شرح سفر خود اجتناب کنند و تنها به همسایگان یا اقوامی که اعتماد و اطمینان دارند، اطلاع دهند.