فرید منادی روانشناس با بیان اینکه لازم است کودک در زمان خطا و اشتباه تنبیه شود،اظهار کرد: والدین نباید از تنبیه بدنی برای کودک استفاده کنند چرا که عواقب جبران ناپذیری در شکل گیری شخصیت کودک دارد.
وی ادامه داد: افرادی که در خردسالی کتک می خورند و بلافاصله بعد از آن مورد نوازش قرار می گیرند، میدان مغناطیسی مغزشان این گونه شکل گرفته که اول کتک و بعد نوازش که این ذهنیت در آینده حتی بعد از ازدواج نیز در زندگی آنها تاثیر دارد.
منادی تصریح کرد: این افراد به خصوص پسران در آینده طبق ذهنیتی که از این تنبیه بدنی دارند، در هنگام مشاجره با همسر خود، او را کتک زده و بعد به او محبت می کنند و دختران نیز معمولا با پرتاب اشیاء و فحاشی بازتاب این برخورد های کودکی را بروز خواهند داد.
این روانشناس تاکید کرد: مغز کودکان زیر 6 و خصوصا 3 سال تحت فشار رشد است که این فشار با انجام شیطنت ها و بازی های مختلف باید تخیله شود از این رو اگر والدین با تنبیه خود مانع از انجام آن شوند، باعث ایجاد آسیب به روان آن ها می شوند.
وی با بیان اینکه تنبیه بدنی کودک اثرات مخربی بر روابط والدین با فرزندان دارد، خاطر نشان کرد: تنبیه بدنی و استفاده از خشونت، جایگاه پدر یا مادر را در خانواده بیارزش میکند،چرا که قدرت داشتن در خانواده به معنای بزرگ و مورد احترام بودن است نه صرفا ایجاد وحشت میان فرزندان، بنابراین والدینی که خواستار حفظ همیشگی قدرت و جایگاه خود در خانواده هستند باید بدانند قدرتی که ناشی از ترس اطرافیان باشد،پایدار نخواهد بود.
منادی با اشاره به اینکه اعمال رفتارهای خشونت آمیز برای کودک در تخریب شخصیتی او اثر دارد، یادآور شد: تنبیه فیزیکی کودک موجب بروز رفتارهای خشن در کودک می شود از این رو باید با تربیت صحیح بتوانیم ارزش های انسانی را در کودک نهادینه کنیم.