راه‌اندازی مراکز جامع خدمات در ۳۰ شهر محروم

حبیب‌الله مسعودی فرید در نشست خبری گفت: راه‌اندازی اورژانس اجتماعی در تمام شهرهای بالاتر از 50 هزار نفر در برنامه بهزیستی قرار دارد که اعتبارش نیز تأمین شده و بسیاری از آنها راه‌اندازی شده است.

وی گفت: علاوه بر اینکه با راه‌اندازی این اورژانس اجتماعی اقدامی بی‌نظیر را در 22 کشور منطقه انجام داده‌ایم، می‌توانیم وضعیت آسیب‌ها را در کشور رصد کنیم.

فرید ادامه داد: در حال تدوین نظام ارائه خدمات اجتماعی هستیم که کمک می‌کند علمی‌تر کارها را پیش ببریم.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور افزود: همچنین راه‌اندازی مرکز جامع خدمات بهزیستی در 30 شهر محروم کشور از دیگر برنامه‌های ماست که میزان پوشش خدمات را افزایش داده و با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیز هم‌راستاست.

وی گفت: برای ساماندهی وضعیت حاشیه‌نشینی نیز با وزارت مسکن و شهرسازی رایزنی‌هایی کرده‌ایم تا آنها برای تأمین مسکن مناسب و ما نیز در بحث محتوا و ارائه خدمات بتوانیم به اقشار ساکن در حاشیه شهرها رسیدگی کنیم.

فرید در بحث طلاق گفت: مداخلات را هدفمندتر کرده‌ایم تا افرادی که برای طلاق مراجعه می‌کنند در دادگاه ثبت نشود و مستقیماً به مراکز بهزیستی ارجاع داده شوند. این برنامه ابتدا در مشهد و سپس در 10 استان که بالاترین نرخ طلاق را دارند، اجرا شده و قرار است در تمام استان‌ها توسعه یابد.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: نرم‌افزار علمی مداخلات در طلاق آماده شده و فقط هماهنگی نهایی با دادگستری باید انجام شود.

در این نشست همچنین بریمانی رئیس مرکز فناوری اطلاعات بهزیستی از تکمیل زیرساخت‌های فناوری برای تحقق دولت الکترونیک خبر داد و گفت: در نظر داریم زیرساخت‌های دولت الکترونیک را در بهزیستی پیاده کنیم.

وی افزود: برای اجرای برنامه ششم توسعه، تفکیک ستاد و استان‌ها را انجام داده و موارد اجرایی را به استان‌ها ابلاغ کرده‌ایم که تا پایان سال 1400 اتفاقات خوبی در این زمینه بیفتد.