سمیرا ایمان نژاد جامعه شناس و آسیب شناس اظهار کرد:در جامعه امروزی به دلیل گستردگی ارتباطات جمعی، نیاز به تلفن همراه یک ضرورت محسوب می شود ولی چگونگی استفاده از آن باید به افراد، خصوصا نوجوانان آموزش داده شود.
وی در ادامه گفت: قبل از در اختیار قرار دادن تلفن همراه برای نوجوان، والدین باید اطلاعات لازم و کافی را در اختیار آن ها قرار دهند زیرا در غیر این صورت او برای تکمیل دانستههای خود به دوستان خود مراجعه کرده و ممکن است حتی اطلاعات مخربی را دریافت کنند.
ایمان نژاد افزود: برقراری روابط صمیمانه با نوجوان موجب می شود تا او به شما اعتماد کند و کوچکترین مسائل خودش را با والدین در میان بگذارد بشرطی که از نصیحت و سرزنش کردن وی بپرهیزید.
این جامعه شناس و آسیب شناس تاکید کرد: در صورت درخواست نوجوان برای داشتن تلفن همراه از والدین خود، هرگز نباید واکنش جدی و شدیدی را از خود نشان دهید بلکه با گفتگو با او در مورد مزایا و معایب این دستگاه، وی را قانع سازید.
ایمان نژاد تاکید کرد: والدین باید به فرزندان خود بیاموزند تا از دادن هرگونه اطلاعات شخصی و خانوادگی از طریق تلفن همراه خود به دیگران خودداری کنند و در مورد افراد سودجو و فرصتطلب هم به روشنی در مورد آنان صحبت شود همچنین باید به نوجوان توضیح داده شود که پیام دادن به شخصی که نمیشناسند مانند برقراری ارتباط با افراد غریبه بوده که ممکن است برای اوباعث ایجاد مشکلاتی شود.