وقتی امواج وای فای منتشر می شوند در همه جا هستند و حتی اگر شب مودم خود را خاموش کنیم، باز هم تحت تأثیر این امواج که از خانه همسایگان می آید هستیم.
امواج تلفن همراه در مغز انسان ها جمع می شوند اما امواج وای فای از همه زوایا به بدن ما وارد می شوند. در مورد امواج وای فای در حال حاضر با اطمینان کامل نمی توان گفت که برای برای بدن ضرر دارد و به دلیل فاصله بدن انسان با مودم، تأثیرات مخرب احتمالی آن کمتر از تأثیرات امواج تلفن همراه است. اما چون وای فای نیز از نوع امواج رادیویی است، بی ضرر نمی تواند باشد.
مضراتی سیگنالهای وای فای بر بدن
از آنجا که وای فای شامل سیگنالهای امواج و رادیویی است، نمیتواند چندان بی ضرر باشد؛ اما این امواج در قیاس با امواج گوشی تلفن هوشمند که قوی تر و متمرکز تر روی مغز هستند، دارای خطرات کمتری است.
دانشمندان آزمایشات متعددی بر روی امواج وای فای انجام اده اند و به این نتیجه رسیدند که احتمالا این امواج، باعث ایجاد سرطان مغز در انسان می شود. طی سال های گذشته آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان (IARC) امواج وای فای را در گروه عوامل "احتمالا" سرطانزا برای انسان ها دسته بندی کرده است.
نکته حائز اهمیت این است که بنا بر تحقیقات، کودکان در معرض خطر بیشتری از بزرگسالان در محیط های محاصره شده با امواج وای فای هستند و درصد مبتلا شدن آن ها به اختلالات ذهنی در دوران رشد بیشتر است.
خطر امواج وای فای برای کودکان را تنها باید با خاموش کردن دستگاه های انتشار سیگنال و دور کردن آنها از کودکان و همچنین آموزش مضرات آن برای کودکان به حداقل برسانیم.