حسین وحیدی در پاسخی به این پرسش که طبق گزارش مردمی برخی مواقع گلایه‌های وجود دارد مبنی بر اینکه قیت لیبل‌ داروها با دریافتی که در صندوق داروخانه از آنان گرفته می‌شود، همخوانی ندارد، اظهار داشت: تغییرات قیمتی دست داروخانه‌ها و کارخانه‌ها نیست زیرا در اختیار وزارت بهداشت است که بعضاً در جهت ایجاد تعادل، اقتصاد داروخانه‌ها و کارخانه‌ها به اجبار گاهی قیمت‌ها تغییر می‌کند.

 

وی درباره میزان نظارت بر داروخانه‌ها علی الخصوص داروخانه‌های دانشگاهی عنوان کرد: طبیعی است که برخی از داروهایی که در حال تولید هستند ممکن است قیمتی بخورد که وقتی تحویل داروخانه می‌شود در فاکتور قیمت دیگری را داشته باشد.

 

رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: بنابراین این تغییرات در قیمت داروها وجود دارد و از طرفی وزارت بهداشت به داروهای با کیفیت بالا اقبال نشان می‌دهد و کارخانه‌ها را برای کیفیت بالا تشویق می‌کند.

 

وحیدی با اشاره به اینکه بنابراین دارویی که کیفیت آن بالاتر باشد طبیعتاً هزینه هم برای آن دارو بیشتر می‌شود و تولیدکننده نیز انتظار قیمت بالاتری دارد، خاطرنشان کرد: براین اساس امکان دارد دارویی حتی با یک اسم در یک داروخانه با یک قیمت و در داروخانه دیگر با قیمت دیگری فروخته شود.

 

تغییر قیمت در داروخانه‌ها ممنوع

همچنین در این راستا محمد بقایی - داروساز و عضو کارگروه انجمن داروسازان ایران با تاکید بر اینکه هیچ داروخانه ای قیمت بالاتر از قیمت درج شده نباید بفروشد، عنوان کرد: شرکت‌های دارویی به واسطه بسته بندی‌هایی دارند، امکان فروش با قیمت دیگر را ندارند. حتی ممکن است کالایی در وسط سال تغییر قیمت داشته باشد ولی این کالا به واسطه قیمتی که درج شده است، دچار تغییر قیمت نباید شود.