علی مویدی در جلسه هماهنگی اجرای طرح کرامت در شهرستان فلاورجان گفت: مبارزه با مواد مخدر و تامین امنیت و سلامت مردم دو رسالت مهمی است که در راستای نوعدوستی و توجه به انسانها بر عهده ما گذاشتهاند.
وی بیان داشت: تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بر مقابله با آسیبهای اجتماعی با اولویت اعتیاد و ایجاد دغدغه و نگرانی در مسئولین نسبت به مواد مخدر و پیامدهای ناشی از آن در جامعه نیز نشان از اهمیت بالای این موضوع است.
قائم مقام دبیرکل ستاد افزود: با توجه به اینکه ایران در مجاورت مرکز تولید و توزیع مواد مخدر دنیا – افغانستان- قرار دارد، بیش از سایر کشورها در معرض آسیبها و تهدیدات مواد مخدر است.
مویدی با بیان اینکه حضور ناتو در افغانستان به ادامه تهدید تولید و قاچاق مواد مخدر کمک میکند، افزود: افزایش مصرف مواد مخدر صنعتی و روانگردان در دنیا موجب نگرانی مردم جهان شده و کشور ما نیز از این تهدیدات مستثنی نیست و میبایست هوشیار باشد.
وی با بیان اینکه نگاه ما در مبارزه با مواد مخدر باید علمی و با رویکرد اجتماعی باشد، گفت: یکی از راههای برون رفت از اعتیاد و کاهش آسیبها، همدلی و همیاری همه دستگاههای فرهنگی و پیشگیری کشور است تا در مسیر اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر حرکت کنند.
این مقام مسئول در ستاد تصریح کرد: باید با مشارکت و اراده همه اقشار جامعه و بسیج مستضعفین بتوانیم به موفقیت های بزرگی در حوزه مبارزه با مواد مخدر دست یابیم.
مویدی افزود: ما معتقدیم گسترش مواد مخدر در کشور یک توطئه استکبار جهانی است و دشمنان برای آلوده کردن جوانان از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند.
وی در ادامه از زحمات و تلاشهای استاندار اصفهان در حوزه مبارزه با مواد مخدر تشکر کرد و افزود: این استان و دستگاههای عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آن ، عزم جدی در مبارزه با مواد مخدر دارند که به همین منظور شهرستان فلاورجان برای اجرای طرح کرامت در نظر گرفته شده است.
مویدی بیان داشت: ستاد مبارزه با مواد مخدر طرح کرامت در شهرستان فلاورجان را به عنوان یک طرح آزمایشی در دستور کار قرار داده است، "کرامت" یک طرح اجتماعی- فرهنگی و مقابله ای است که نیازمند عزم و اراده شهروندان و مسئولین این شهرستان برای ورود به حوزه پیشگیری از اعتیاد است تا با موفقیت به انجام برسد ، ما نیز تلاش داریم مصوبات این طرح طوری عملیاتی شود که نتیجه، ثمربخش باشد.
وی بر استفاده از ظرفیتهای اجتماعی در حوزه پیشگیری از اعتیاد تاکید کرد و افزود: امروز در مراکز علمی و دانشگاهی با جدیت به این حوزه ورود پیدا کردهاند ، در حوزه اجتماعی باید تمهیداتی اندیشید تا تمایل به اعتیاد کاهش یابد.
قائم مقام دبیرکل ستاد بیان داشت: با توجه به صنعتی بودن استان اصفهان، میبایست برنامهها و آموزشهای پیشگیری از اعتیاد در محیطهای کاری و صنعتی اجرایی شوند تا این محیطها گرفتار اعتیاد نشوند.
مویدی در پایان بیان داشت: نیروی انتظامی استان اصفهان در حوزه مقابله با مواد مخدر بسیار خوب عمل کرده است، دستگاههای قضایی و اطلاعاتی استان نیز بسیار موفق بودند و امیدواریم این طرح به خوبی عملیاتی شده و مایه خیر و برکت باشد.
گفتنی است در این جلسه استاندار اصفهان، معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی، معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل، مدیرکل بازرسی، مدیرکل فرهنگی و پیشگیری و مدیرکل روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر و جانشین سازمان بسیج مستضعفین، نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه شهرستان، فرمانده سپاه صاجب الزمان (عج) و مدیران استانی و شهرستان فلاورجان حضور داشتند.