تکلیف شهدای آتش نشان چه شد؟
 باقری مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران که به همراه نویدرضا خدیوی، مدیر کل رفاه شهرداری تهران به دیدار خانواده شهید آتش نشان، علی قانع رفته بودند ، اظهار داشت: آتش نشان‌ها دلیرمردانی هستند که بدون چشم داشتی با به خطر انداختن جان خود محافظت از جان و خانه و کاشانه هموطنان خود می کنند. بنده به عنوان یک فرزند شهید همواره احساس می کنم جایگاه یک شهید آتشنشان مانند شهیدی است که در میدان نبرد به شهادت می رسد.
 
مدیرکل اداره امور ایثارگران همچنین عنوان کرد: خانواده های شهدای آتش نشان مایه افتخار جامعه و الگوهای ایثار، فداکاری و اقدام جهادی در عصر مدرن هستند و می توان از این سرمایه های معنوی عظیم به خوبی برای هدایت جوان ها بهره برداری کرد. خدمت به این عزیزان نیز افتخاری بسیاربزرگ محسوب می شود، که متاسفانه به دلیل خلا قانونی تنها شهرداری تهران خود را موظف به خدمت رسانی به خانواده معزز شهدای آتش نشانی می داند و دیگر نهادها از جمله بنیاد شهید از ارائه خدمات به خانواده شهدای آتش نشان معذور هستند.
 
وی همچنین با اشاره به عنوان شهید برای آتش نشانانی که حین خدمت جان خود را از دست می دهند، افزود: شهردار محترم تهران در نامه‌ای به مقام معظم رهبری درخواست کرد که با توجه به حجم حوادثی که آتش نشانان پوشش می‌دهند دستور فرمایند تا آتش نشانان تحت پوشش بنیاد شهید قرار گیرند.
 
وی ادامه داد : درخواست دکتر قالیباف در این نامه نه تنها آتش نشانان تهرانی بلکه تمام آتش نشانان کشور را در بر می گیرد و در صورت موافقت مقام معظم رهبری  با این پیشنهاد، آتش نشانان جانباخته حوادث نیز شهید محسوب می‌شوند.
 
در حال حاضر سازمان آتش نشانی 37 شهید دارد که 17 نفر از این عزیزان در زمان جنگ تحمیلی و 20 شهید نیز در عملیاتهای شهری به شهادت رسیده اند. علاوه بر این، 120 جانباز نیز در این سازمان مشغول به فعالیت هستند که متاسفانه از سوی بنیاد شهید شهید حمایت نمی شوند و شهرداری تهران به تنهایی خدمت رسانی به خانواده های ایشان را برعهده دارد.
 
گفتنی است شهید علی قانع در تیر ماه سال جاری طی عملیات اطفا حریق در حال نجات یک خانم مسن، در زیرزمین یک منزل مسکونی جان خود را از دست داد و به عنوان آتش نشان شجاع تهرانی همیشه در خاطره ها نقش بست.