ولیمراد، منتی را که رئیسجمهور بر سر زنان گذاشت اینگونه افشاگری میکند: «آزمونی که سه روز قبل معاون رئیسجمهور اعلام میکند نمیخواهیم استخدامی را انجام دهیم، رئیسجمهور با آن، وعده به زنان میدهد تا باز هم آرای زنان را به دست بیاورد. یکسری کارهای دیگر هم انجام دادند که کارشان در شأن معاونت به عنوان واحد زیرمجموعه ریاست جمهوری نبوده است و به تناسب شرایط روز و زمان و با ملاحظات سیاسی مرتبطین امکانات را خرج خیریهای کردند. وظیفه معاونت این است که دستگاهها را فعال کند و سهم امور زنان را از دستگاهها بگیرد. از اساس مسیر معاونت غلط است چون تثبیت عدم احیای حقوق زنان و انجام کارهای لازم توسط دستگاههاست.»
این کارشناس امور زنان تأکید میکند که نباید با زنان مانند یک یتیم خانه رفتار کرد: «نهاد فراقوهای یا مرکز عالی زنان دقیقاً همان نهاد مورد نیاز است. موضوع زنان و خانواده در کشور به حال خود رها شده و یتیم است. واحدهای مختلفی مانند شورای فرهنگی اجتماعی زنان، فراکسیون زنان مجلس، معاونت امور زنان ریاست جمهوری و امور زنان دستگاهها وجود دارند اما نخ تسبیح اینها و هماهنگکننده اینها کیست؟ اینکه این واحدها در بازه زمانی خودشان باید چه کارهایی انجام دهند؟ تعریف ما از زن و هویت زن در جمهوری اسلامی چیست؟ خانواده مطلوب در جمهوری اسلامی چگونه تعریف میشود و حضور اجتماعی زن چیست و ملزومات آن چه چیزهایی است؟ ابتدا باید نقطه مطلوب تعریف و سیاستها مشخص شود. برنامههای کلان و بلندمدت تعیین شود، نهاد فراقوهای باید این اقدامها را انجام دهد و بعد دستگاهها را ملزم کند در بازه زمانی خودشان اقدامات لازم را انجام دهند. این خلأ مهمی است که داریم و تا این خلأ برطرف نشود وضعیت بر همین منوال است چون دستگاهها و قوا به هر حال افراد سیاسی هستند و چون سیاسی هستند بهرهبرداری سیاسی آنها ادامه پیدا میکند ولی فراقوه یعنی باید از بستری خارج از قوا باشد و اگر آن نهاد راهاندازی شود باید خیلی از واحدهای کوچک جمع شوند یعنی برخی جاها هستند که خاصیتی ندارند مانند کمیته زنان مجمع تشخیص مصلحت که مشخص نیست چه کاری انجام میدهد به عنوان مثال الان تطبیق عملکرد معاونت با برنامه پنجم را کجا انجام دادند؟ فقط یکسری پستهای فرمایشی درست شده است. »
خانم ولیمراد ایرادی هم به صدا وسیما دارد: «صدا و سیما نیز به عنوان یک مرکز اطلاعرسانی و فراقوه نقش خودش را در این مدت برای تشکیل مرکز عالی و فراقوهای زنان فراموش کرده و عملیاتی نکرده است، صداو سیما موظف است هم به تبیین ضرورت شکل گرفتن آن و هم دستیابی به بایدها و نبایدها و مأموریت و وظیفه چنین نهادی و نقش و کارکرد آن بپردازد.»