جزییات دریافت کارت و برگزاری آزمون ارشد ۹۵

حسین توکلی اظهار داشت:‌ آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 95 برای پذیرش دانشجو در 143 کدرشته امتحانی و 6 گروه آموزشی برگزار می‌شود، ثبت‌نام برای شرکت در 136 کدرشته امتحانی از 143 کدرشته امتحانی منحصرا از طریق شبکه اینترنتی سازمان سنجش صورت می‌گیرد و ثبت‌نام و برگزاری آزمون 7 کدرشته امتحانی دیگر از 143 کدرشته به صورت جداگانه و از سوی دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط و با هماهنگی سازمان سنجش انجام می‌شود.

وی افزود: برای شرکت در آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 95 و نخستین مرحله آزمون بیست و یکمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور تعداد 761 هزار و 116 داوطلب برای ثبت‌نام اقدام کردند و از میان آنها تعداد 68 هزار و 503 داوطلب علاقمندی خود را به شرکت در کدرشته امتحانی دوم علاوه بر کدرشته امتحانی اول اعلام کردند.

مشاور عالی سازمان سنجش گفت:‌ با توجه به اینکه آزمون هر کدرشته امتحانی به طور جداگانه و در یک جلسه برگزار می‌شود و هر داوطلب برای حضور در هر کدرشته باید پرینت کارت همان آزمون را داشته باشد برای داوطلبانی که علاوه بر کدرشته اول، علاقمندی خود را به شرکت در کدرشته امتحانی دوم نیز اعلام کردند دو کارت ورود به آزمون صادر شده است. بنابراین با توجه به آمار داوطلبان ثبت‌نام‌کننده که 761 هزار و 116 نفر است و آمار علاقمندان به کدشته امتحانی دوم که 68 هزار و 503 نفر است، برای برگزاری آزمون، تعداد 829 هزار و 619 کارت صادر می‌شود.

توکلی افزود: اطلاعیه سازمان سنجش پیرامون نحوه دریافت کارت شرکت در‌ آزمون و برگ راهنمای مربوط و همچنین تاریخ، محل و نحوه برگزاری آزمون از روز دوشنبه (6 اردیبهشت) در سایت سازمان سنجش منتشر شده و در روز 13 اردیبهشت نیز در نشریه پیک سنجش منتشر خواهد شد.

** 13 تا 15 اردیبهشت فرصت دریافت کارت شرکت در آزمون ارشد

وی گفت:‌کارت شرکت در آزمون و برگ راهنمای مربوط از روز دوشنبه 13 اردیبهشت ماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد و داوطلبان می‌توانند حداکثر تا روز چهارشنبه 15 اردیبهشت ماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش برای دریافت پرینت کارت شرکت در‌ آزمون و برگ راهنمای مربوط اقدام کنند.

توکلی ادامه داد:  بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده،‌ آزمون دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 95 و اولین مرحله آزمون بیست و یکمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور در صبح و بعدازظهر روزهای پنج‌شنبه 16 و جمعه 17 اردیبهشت ماه در 66 شهرستان و 148 حوزه امتحانی برگزار می‌شود.

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش عنوان کرد: آغاز فرایند برگزاری این آزمون صبح‌ها از ساعت 7 و 30 دقیقه و بعدازظهرها از ساعت 14 و 30 دقیقه انجام می‌شود و درب حوزه‌های امتحانی نیز رأس ساعت 7 صبح و 14 بسته می‌شود.  بدیهی است پس از بسته شدن درب سالن‌های امتحانی از ورود داوطلبان به حوزه‌های برگزاری آزمون ممانعت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه داوطلبان برای پاسخگویی به سوالات تستی و درج آن در پاسخنامه منحصراً باید از مداد سیاه نرم پررنگ استفاده کنند، گفت: داوطلبان با توجه به رشته امتحانی خود لوازم مورد نیاز مانند سنجاق، مداد پاک‌کن، مداد تراش، مداد سیاه نرم به همراه داشته باشند و پرینت کارت شرکت در آزمون و اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه عکسدار را نیز ارائه کنند.

توکلی ادامه داد: داوطلبان باید از آوردن وسایل اضافی مانند ساک دستی، کیف دستی، پیجیر، تلفن همراه یا هرگونه وسایل ارتباطی الکترونیکی، جزوه، کتاب، ماشین‌حساب و نظایر آن خودداری کنند. زیرا به همراه داشتن هر کدام از این وسایل به عنوان تقلب و تخلف تلقی شده و با داوطلب خاطی برابر آیین‌نامه تقلب و تخلف سنجش و آموزش کشور برخورد می‌شود.

** زمان اعلام نتایج

وی درخصوص اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد گفت: نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد به صورت کارنامه تنظیم و کارنامه تمام داوطلبان نیمه خرداد سال 95 منتشر می‌شود. داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته می‌شوند باید بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده در نیمه خردادماه سال 95 برای انتخاب کدرشته محل‌های تحصیلی مورد علاقه خود از کدرشته امتحانی مجاز یا کدرشته‌های امتحانی مجاز اقدام و کدرشته‌محل‌های انتخابی را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته اینترنتی ثبت کنند.

مشاور عالی سازمان سنجش عنوان کرد: اطلاعیه مربوط به معرفی شدگان چند برابر ظرفیت کدرشته محل‌های بورسیه یا شرایط خاص، زمان انجام مصاحبه یا آزمون کدرشته‌های دارای آزمون تشریحی یا پروژه نیز در نیمه اول تیرماه اعلام می‌شود. پس از گزینش نهایی فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی در دهه دوم شهریورماه منتشر می‌شود.